MHP'li Avcı: Şartlar Farklı Olsa da Yine Hedefteyiz
Haber Detayı
19 Mayıs 2022 - Perşembe 14:32 Bu haber 2437 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Şartlar Farklı Olsa da Yine Hedefteyiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milli Mücadele yıllarındaki şartlar farklı olsa da bir asır sonra yine Haçlı zihniyetinin hedefinde olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Şartlar Farklı Olsa da Yine Hedefteyiz

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milli Mücadele yıllarındaki şartlar farklı olsa da Türk topraklarının günümüzde de Haçlı zihniyetinin hedefinde olduğunu belirterek, hiçbir hasım ve hainin emeline ulaşmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN 19 MAYIS MESAJI

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milletine umut olduğunu hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Osmanlı Devleti'nin Birinci Dünya Savaşı'ndan yenik çıkmasıyla barbar Batı ve piyonları, ülkemizi işgal ve istila emelini gerçekleştirmek, Türk’ün izini Anadolu’dan silmek istemiştir. Teslimiyeti kabul etmeyen asil Türk Milleti ise Milli Mücadele’ye liderlik eden Atatürk'ümüzle umutlanmış, dalga dalga harekete geçmiş; kanıyla, canıyla cumhuriyetimizi kurmuştur.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİ YİNE HAÇLI ZİHNİYETİNİN HEDEFİNDE

 

Milli mücadele yıllarındaki şartlar farklı olsa da Türk topraklarının günümüzde de Haçlı zihniyetinin hedefinde olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Şartlar farklı olsa da Türkiye, yine çürümüş Haçlı zihniyetinin hedefindedir. Ancak bilinmelidir ki, 19 Mayıs ruhunu yaşayan ve yaşatan Ülkücü-Milliyetçi Hareket ve bağrından çıktığı asil Türk Milleti, hiçbir hasım ve hainin emeline ulaşmasına izin vermeyecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle Türk milleti zillete düşmeyecek, kuruluş ve kurtuluşun yüksek ruh kökünden asla dönmeyecektir.'' dedi.

 

YOLLARI YOLUMUZ OLSUN 

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu duygu ve düşüncelerle, başta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikte kutluyorum. Milli Mücadelemizin Önderi, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad, yolları yolumuz olsun." dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Milli Mücadele, yılları, şartlar farklı, bir asır sonra, yine hedefteyiz, Atatürk, 19 Mayıs, mesajı, Samsun, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı