MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Uyarı ve Tavsiye
Haber Detayı
08 Aralık 2021 - Çarşamba 09:42 Bu haber 2761 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Uyarı ve Tavsiye
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP karşısında ezilmeye mahkum olan solak medya temsilcilerine tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Uyarı ve Tavsiye

Solak medyanın temsilcilerinden Halk TV ve Cumhuriyet Gazetesi'nin, MHP ve Türk Milleti’nin tüm değerlerini hedef almasını beyhude bir uğraş olarak değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP ve Türklük karşıtlığındaki tutumlarıyla klinik vaka haline gelen solak medyanın istismarlarına müsaade etmeyeceklerini belirterek, MHP'nin isminin ağırlığı karşısında ezilmeye mahkum olan solak medya mensuplarına tavsiyelerde bulundu.

 

MHP VE TÜRKLÜK KARŞITLIKLARI KLİNİK BİR VAKA HALİNİ ALDI

 

Gündüz kuşağının “yalan rüzgarı” olan Halk Tv’deki Ayşenur Arslan’ın sunduğu Medya Mahallesi programı aradan geçen her gün bilhassa partimiz konusundaki iftiraları, trajikomik yorumları, çarpıtma ve bühtanlarıyla “akıllara ziyan” yaklaşımını geliştirmeye devam ediyor! D vitamini eksikliği göze çarpan, hafıza ve muhakeme yeteneğinin kaybolduğu görülen, acilen doktor kontrolüne gitmesi gerektiği anlaşılan bir sunucunun MHP, Türkiye ve Türklük konularındaki yorum ve tutumları sadece ibretlik değil aynı zamanda klinik bir vaka halini aldı.

 

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINA HASIM ÇEVRELERİN İSTİSMARLARINA MÜSAADE EDİLEMEZ

 

Siyasi geçmişi bozuk, sicili karanlık ve özellikle Başbuğumuzun iki büyük emaneti; MHP ve Ülkü Ocaklarına hasım olan isim ve çevrelerin Türkiye’nin içerisinde yer aldığı siyasi şartlar sebebiyle şimdilerde kalkıp akıllarınca istismarcılığa soyunmalarına elbette müsaade edilemez. Dün MHP’ye, FETÖ’cü Zaman Gazetesi üzerinden saldıran ve bugünse HDP’yi meşru görüp PKK’lı teröristlerin övgülerine mazhar olmakla meşgul CHP’de Beld. Bşk. yapan bir şahsı aldığı oy üzerinden “kişisel oyu MHP’den yüksek” diyerek tanımlamak ahmaklık olduğu kadar şuursuzluktur.

 

MHP'NİN İSMİNİN AĞIRLIĞI KARŞISINDA EZİLMEYE MAHKUM OLANLARA TAVSİYE

 

Cumhuriyet yazarı B. Pehlivan’ın Halk Tv’deki vitaminsiz programda bunu söylemesi, MHP karşıtlığı yaşayanların düştükleri zillet çukurundaki acınası hallerini göstermekle beraber, 52 yıllık şerefli mazisi bulunan partimize ve davamıza gönül vermiş çok kıymetli isimlere hakarettir! MHP’nin sadece isminin ağırlığı karşısında bile her daim ezilmeye mahkum olan Barış Pehlivan ve benzeri isimlerin, yorum ve beyanlarında hadlerini daha fazla aşmamaları ve şayet bir yorumda bulunma mecburiyetleri varsa bile akıl ve vicdan ölçüsünden sapmamaları tavsiyemizdir!

 

MHP VE TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLERİNİ HEDEF ALMALARI BEYHUDE BİR UĞRAŞTIR

 

Bugün aynı programın kapanışında Türk Dünyası ülkeleri için “Türki Cumhuriyetler’de bir tuhaf” ifadesinin kullanılarak sözümona aşağılanmak istenmesi ise Halk Tv ile Cumhuriyet gazetesinin Türklüğe karşı ne derece hasım bir tutum içerisinde olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türklük hasımlarının sesi Halk Tv ve Cumhuriyet gazetesinin üstlendiği misyonla MHP ve Türk Milleti’nin tüm değerlerini hedef alması kendileri adına beyhude bir uğraştır. Türklüğün sönmez güneşi tarihin her döneminde vampir karektere sahip olanların en büyük korkusu olmuştur.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP karşısında, ezilmeye mahkum, solak medya, uyarı, tavsiye, MHP ve Türk Milleti, Ülkü Ocakları, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı