MHP'li Veysel Şahin: Mandayı Süt İneği mi Sanıyorlar?
Haber Detayı
10 Kasım 2022 - Perşembe 08:49 Bu haber 1830 kez okundu
 
MHP'li Veysel Şahin: Mandayı Süt İneği mi Sanıyorlar?
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, muhalif ittifakta yer alan Genel Başkanların Mandayı Anadolu’daki süt ineği mi sandıklarını sordu.
MHP Haberi
MHP'li Veysel Şahin: Mandayı Süt İneği mi Sanıyorlar?

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için her yola başvurup kılıktan kılığa girerken, İttifak ortağı İyi Parti ile ABD'den icazet alma yarışına girdikten sonra İngiltere'deki tefeci sermaye gruplarından kredi dilenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Mandacı tanımlaması yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek 6 namuslu adam diye takdim ettiği 6'lı masada yer alan Genel Başkanların Mandayı Anadolu’daki süt ineği mi sandıklarını sordu.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SİYASETEN KILIKTAN KILIĞA GİREN HALLERİ

 

İttifak ortağı İyi Parti ile ABD'den icazet alma yarışına girdikten sonra hızını alamayarak İngiltere'ye ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de milli düşünen kesimlerin tepkisini çekmemek için ''Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.'' diyebiliyordu. Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için her yola başvuran ve bu yolda her kılığa giren Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'ye ihanet edip kendilerini Eski Ülkücü veya Eski MHP'li diye tanımlamaya özen gösterenleri bir toplantıda buluşturup  kendisine ''Bozkurt Kemal'' diye slogan attırırken, bir başka toplantıda ''Ben Devrimci, Dersimli Kemal’im'' sözlerini sarfederek kendisini tanımlayabiliyordu.

 

MHPLİ VEYSEL ŞAHİN'DEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA MANDACI TANIMLAMASI

 

Geçen hafta yaptığı açıklamada, her kesimden oy alabilmek için siyaseten kılıktan kılığa giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasetini değerlendirirken ''Kemal Kılıçtaroğlu bu kadar dönme! Hiçbir ülkücü bölücülerle iş tutanları, mandacıları sevmez. Dün icazet için Amerikada idin, bugün ülkücüyüm diyorsun. Söyler misin sen aslında nesin?'' ifadesini kullanan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik Mandacı tanımlaması yapmıştı. Milli Mücadele yıllarında Erzurum ve Sivas Kongrelerini düzenleyerek ''Manda ve himaye kabul edilemez'' kararını alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'nin başında oturan Kemal Kılıçdaroğlu'na Mandacı tanımlaması yapan MHP'li Şahin'in açıklamaları, üzerinde düşünülmesi gereken bir değerlendirmeydi.

 

Kendisinin İngiltere'deki tefeci sermaye gruplarından kredi istediğini unutarak siyasi iktidara 'sermaye gruplarıyla işbirliği yapıyorlar' suçlaması yapan Kemal Kılıçtaroğlu'nun 6'lı muhalif ittifakın Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesine yönelik, ''Cumhurbaşkanı adayını bu taşeron sermayedarlar değil, 6'lı masa belirleyecek. 6 lider, 6 namuslu lider belirleyecek cumhurbaşkanlığı adaylığını.'' sözlerini sarfetmesi üzerine yeni bir açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik daha önce yaptığı Mandacı tanımlamasını sürdürerek, ''Cumhurbaşkanı adayını altı 'sözde' namuslu adam belirleyecekmiş. Bu 'namuslu adamlar' sormuyor mu Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da, İngiltere’de ne aradığını? Mandayı Anadolu’daki süt ineği mi sanıyorlar?'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, muhalif ittifakta, yer alan, Genel Başkanların, Mandayı, Anadolu, süt ineği mi, sanıyorlar, Mandacılık, MHP, Milli Mücadele
Yorumlar
Haber Yazılımı