Bahçeli'den 2023 Seçimi ve Depreme Yönelik Toplantılar
Haber Detayı
11 Mart 2023 - Cumartesi 12:58 Bu haber 1805 kez okundu
 
Bahçeli'den 2023 Seçimi ve Depreme Yönelik Toplantılar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023 seçimleri ve depreme yönelik MHP'li Yöneticiler, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile peş peşe toplantı düzenleyecek.
MHP Haberi
Bahçeli'den 2023 Seçimi ve Depreme Yönelik Toplantılar

Bugün MHP MYK Üyeleri, MDK Üyeleri ve Milletvekilleriyle bir araya gelerek deprem felaketinin yaşandığı illerde ve diğer illerde nasıl bir seçim çalışması yürütüleceğini istişare edecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17-19 Mart tarihleri arasında Antalya'da, MHP'li Belediyelerin deprem bölgesine yardımları ve Afet Destek progamlarının da görüşüleceği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenleyecek.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN 2023 SEÇİM ÇALIŞMASINA YÖNELİK TALİMATLAR

 

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, Adım Adım 2023; İl İl Anadolu toplantıları, Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun, Komşum Nasılsın? Ev ziyaretleri, 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net Mitingleri programlarını bir yıldan fazla süredir başarıyla sürdüren MHP, 2023 seçim çalışmalarına en erken başlayan siyasi parti olarak öne çıkarken, 6 Şubat tarihinde başlayan deprem fırtınasının üzücü neticeleri nedeniyle yürüteceği seçim kampanyasına yönelik yeni kararlar aldı.

 

50 bine yakın vatandaşın hayatını kaybettiği 11 ilde yapılacak seçim çalışmalarının deprem felaketinde yaşamını yitirenlere saygı çerçevesinde yapılması talimatını veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremden etkilenen 11 ilde seçim kampanyası yerine depremzedelere destek çalışması yapılmasını istedi.  

 

MHP YÖNETİCİLERİ VE MİLLETVEKİLLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Deprem felaketi yaşandığından dolayı 2023 seçim kampanyası yürütülürken anons araçlarında ve toplantılarda müzik çalınmaması konusunda Teşkilatlara talimat veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde bugün düzenleyeceği toplantıda MHP MYK Üyeleri, MDK Üyeleri ve Milletvekilleriyle bir araya gelerek, Seçim ve Afet konusunu istişare edecek.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlediği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını 17-19 Mart tarihleri arasında MHP'li 235 Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleştirecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantıda bir yandan Belediye Başkanlarının vaadleri ve gerçekleşme oranları ile hedeflerini istişare ederken, bir yandan da Afet, Kentsel Dönüşüm, depremzedelere yardıma devam edilmesi konularında yeni talimatlar verecek.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, 2023 seçimleri, deprem, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı