MHP'li Vahapoğlu: Devletler Oyununu Oynamalıyız
Haber Detayı
08 Kasım 2020 - Pazar 17:00 Bu haber 3709 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu: Devletler Oyununu Oynamalıyız
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, dünyanın her yerindeki Türklerin Devletler Oyunu için harekete geçirilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu: Devletler Oyununu Oynamalıyız

ABD seçimlerinin Devletler Oyununu en iyi oynayan devletin İsrail olduğunu bir kez daha göstermesine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, dünyanın her köşesinde yaşayan Türk nüfusun sahip olduğu potansiyelin mutlaka Türkiye lehine harekete geçirilmesi  gerektiğini söyledi.

 

ABD SEÇİMLERİ DEVLETLER OYUNUNU EN İYİ OYNAYAN DEVLETİN İSRAİL OLDUĞUNU GÖSTERDİ

 

ABD seçimlerini kimin kazanmasından çok küçük bir devlet olan İsrail'in Devletler Oyununu iyi oynayarak başarılı olmasının ön plana çıkmasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Trump ya da Biden kazanmış değişen ne ki? İsrail küçük bir devlet, Yahudiler ise küresel bir azınlık. Ancak devletler oyununu en iyi oynayan küresel oyuncu o. O kadar etkili ki sadece hristiyan dünyasını değil İslam dünyasının sözde müslüman züppe yönetimlerini de yönetiyor. Tıpkı ABD’yi yönettiği gibi.'' dedi.

 

TÜRKİYE İSRAİL GİBİ DEVLETLER OYUNUNU İYİ OYNAYARAK TÜRKLERİ HAREKETE GEÇİRMELİ

 

Aynı İsrail gibi Türkiye'nin de Devletler Oyununu iyi oynayarak dünyanın her yerindeki Türkleri Devletler Oyunu için harekete geçirmesi gerektiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, yaptığı açıklamada, ''Trump'ın; Ortadoğu ve İslam dünyası ile ilişkilerini belirleyen yahudi damadı ve danışmanı J.Kushner’den sonra Biden’e Yardımcı olarak AIPAC himayesindeki Kamala Harris ABD’nin tepe yönetimde yer bulabiliyorsa, kısa bir süre sonra ABD'yi Biden değil Kamala Harris’in yöneteceğinden bahsediliyorsa, devletler oyununda gerçek başarı budur. Bu gerçekler dikkate alınarak dünyanın her köşesinde yaşayan Türk nüfusun sahip olduğu potansiyel mutlaka Türkiye lehine değerlendirilmelidir.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, dünyadaki Türkler, harekete geçirilmeli, Devletler Oyunu, iyi oynanmalı, küresel oyuncu, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı