MHP'li Avcı: Dünya Karşımıza Dikilse Tasalanmayız
Haber Detayı
19 Şubat 2021 - Cuma 10:10 Bu haber 5014 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Dünya Karşımıza Dikilse Tasalanmayız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na ışık ve güç veren bir davası olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Dünya Karşımıza Dikilse Tasalanmayız

Cumhur İttifakı'na düşmanlık eden siyasetçilerin izlediği politika hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı'nın karşısında olan siyasetçiler kapalı kapılar ardında pazarlıklarını sürdürüp aynı fotoğrafa bile girmeye çekinirken, gizli ajandası olmayan Cumhur İttifakı'nın şeffaf politika izlediğini söyledi. 

 

DÜNYA KARŞIMIZDA DURSUN; NE GAM!

 

Siyasi partilerin bir araya gelerek oluşturduğu ittifakları, izlediği politikalar açısından değerlendiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Gecesinde, gündüzünde, kaygısında ve sevincinde sadece Türk Milleti olan Lider Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alanlara boşuna Zillet demedi: Büyük ortak CHP ve küçüğün küçüğü İP, ittifak yaptıkları HdpPkk ile aynı fotoğrafa girmekten çekiniyor ama kapalı kapılar ardında ortaklık devam ediyor. Türk milletinin 15 Temmuz'da meydanlarda kurduğu Cumhur İttifakı, gizli ajandası olmayan şeffaf politika izliyor. Türk Milletinin ve Devletinin bekasına ömrünü adayan Lider Devlet Bahçeli'nin, Cumhur İttifakı'na ışık ve güç veren bir davası var. Güçlü Devlet-Mutlu Millet Yolunda; irade, gayret, feraset, basiret, cesaret, samimiyet, ilke, istikrar ve dürüstlük... Beş bin Şehit!.. Dünya karşımızda dursun; ne gam!.. Rabbimizin rızası, asil ve aziz milletimizin duası yeter!'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, tüm dünya, karşımıza dikilse, Ülkücü Dava, tasalanmayız, ne gam
Yorumlar
Haber Yazılımı