Adana Ülkü Ocakları Kandil'de Öksüz ve Yetimleri Unutmadı
Haber Detayı
18 Şubat 2021 - Perşembe 21:03 Bu haber 5390 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Kandil'de Öksüz ve Yetimleri Unutmadı
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, öksüz ve yetim çocukları Regaip Kandili'nde unutmayarak, hediyeleriyle sevindirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Kandil'de Öksüz ve Yetimleri Unutmadı

Kimsesizlerin kimi olmaya Mübarek Regaip Kandili gününde de devam eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim çocuklara ayakkabı hediye etti.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI ÖKSÜZ VE YETİMLERE SAHİP ÇIKTI

 

Bazen sokaklarda yaşayan kimsesizlere çorba ikram ederek, bazen ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaparak sahip çıkan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Mübarek Regaip Kandili gününde öksüz ve yetim çocukları sevindirdi. Başkan Korkut, öksüz ve yetim çocukları ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocakları olarak, öksüz ve yetim çocuklarımızın bu mübarek gün vesilesiyle ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettik. Cenab-ı Allah vesile olanlardan razı olsun. Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Regaip Kandili Kutlu Olsun'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Regaip Kandili gününde, öksüz ve yetim çocuklar, sahip çıktı, hediye verdi, ziyaret etti, kimsesizler, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı