Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Muhalefete Tepki
Haber Detayı
19 Şubat 2021 - Cuma 14:53 Bu haber 10911 kez okundu
 
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Muhalefete Tepki
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, hiçbir terör tehdidine boyun eğmeden bağımsızlık mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Muhalefete Tepki

Terör örgütü PKK'nın Gara katliamı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Devleti suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, terör örgütlerini suçlaması gereken muhalefetin, terör örgütüyle aynı dili kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlamasının utanç verici olduğunu söyledi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA SÖYLEYECEK SÖZÜNÜZ YOK MU?

 

''13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır'' sözünü söyleyen “Kılıçdaroğlu’nun terör örgütü PKK’ya karşı söyleyecek sözü yok mu? Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını itham etmesi muhalefet partisi olarak acı verici bir durumdur. Terör örgütü PKK ve sempatizanlarına karşı söylenmesi ve Türkiye düşmanları ile aynı dilin kullanılması üzücüdür. Demokrasilerde muhalefet demokrasinin yapı taşıdır. Türkiye Cumhurbaşkanı’nı bu şekilde hedef alan bu sözler muhalefet ve ülkemiz adına utanç vericidir

 

TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SUÇLAMASI GEREKENLERİN CUMHURBAŞKANIMIZI SUÇLAMASI UTANÇ VERİCİ

 

Bugüne kadar terör örgütü PKK’ya karşı cümleler kuramayıp, şehit ailelerinin isim verdiği HDP yanında duran muhalefeti üzüntü içinde izlemekteyiz. Cumhurbaşkanımız, teröre karşı mücadelede dimdik duran bir lider olarak kararlı mücadelesi ile bağımsızlık meşalesini ileriye taşırken, terör örgütlerini suçlaması gerekenlerin Cumhurbaşkanımızı suçlaması, terör örgütüyle aynı dili kullanması utanç verici bir durumdur.

 

HİÇBİR TERÖR TEHDİDİNE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

 

PKK terör örgütünün yıllardır Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı bebek ve çocuk tanımadan gerçekleştirdiği haince saldırıları gündeme getirerek, Muhalefetin bu saldırıları görmezden gelip, Cumhurbaşkanını hedef göstermek onlarca şehidin kabirlerinde kemiklerini sızlatmıştır. Şehit ailelerinin acılarına bu ülkenin muhalefet partisi olarak tuz basmaktır. Kılıçdaroğlu, tarih önünde bunun utancını taşıyacaktır. Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlık mücadelesinde en önde yürümeyi sürdürecek hiçbir terör tehdidine boyun eğmeyecektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Kozan İlçe Başkanı, Yusuf Bilgili, tehditlere, boyun eğmeyiz, hiçbir tehdide, bağımsızlık mücadelesi, sürdüreceğiz, Ak Parti haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı