Ak Parti'li Özlem Zengin'den MHP Hakkında Açıklama
Haber Detayı
18 Şubat 2021 - Perşembe 15:34 Bu haber 18403 kez okundu
 
Ak Parti'li Özlem Zengin'den MHP Hakkında Açıklama
Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, MHP'nin duruşu ve tavrı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Özlem Zengin'den MHP Hakkında Açıklama

Terör örgütü PKK'nın Gara Katliamı konusunda tüm Milletvekillerinin ortak tepki gösteremediğine dikkat çeken Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP ve HDP'nin Grup toplantısında yapılan açıklamalara bakıldığında terör örgütü PKK'dan hiç söz edilmediğini belirterek, Ak Parti ve MHP'nin terörle mücadele konusunda nerede durduğunun belli olduğunu söyledi. 

 

KEŞKE MUHALEFET DE, AK PARTİ VE MHP GİBİ DURUŞUNU NET GÖSTEREBİLSEYDİ

 

Cumhur İttifakı'nı oluşturan Ak Parti ve MHP'nin teröre karşı duruşunu muhalefet partilerinde göremediklerine dikkat çeken Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ''Vatandaşlarımızın kaçırılıp katledilmesi konusunda, keşke bütün Milletvekilleri başsağlığından öteye geçerek, PKK'yı lanetleyebilseydi. Keşke hep beraber bir şey yapabilseydik. CHP ve HDP'nin Grup toplantısında yapılan açıklamalara bakıldığında, terör örgütü PKK'dan hiç söz edilmediğini görüyoruz. Gençlerin neden kaçırıldığı konusunda bir açıklamaları yok. Asıl mesele budur. Neden PKK bizim gençlerimizi kaçırıyor, neden bizim insanlarımızı öldürüyor, neden Türkiye'de siyaset yapanlar halen PKK'nın arkasına sığınarak Meclis'te siyaset yapmaya çalışıyor? Bizim asıl meselemiz budur. Biz Ak Parti ve MHP olarak nerede durduğumuzu çok net ifade ediyoruz. Bence muhalefetin de yapması gereken, onlarla, HDP ile ittifak yapan siyasi partilerin de aleni olarak kendi durdukları yeri ifade etmeleri gerekiyor." dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Grup Başkanvekili, Özlem Zengin, MHP'nin duruşu, hakkında açıklama, Cumhur ittifakı, net tavır, Ak Parti ve MHP, siyasi haberler, MHP hakkında
Yorumlar
Haber Yazılımı