MHP'li Yalçın: Kudurmuş Gibi Saldıranlar Görecek
Haber Detayı
08 Nisan 2021 - Perşembe 14:34 Bu haber 3143 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Kudurmuş Gibi Saldıranlar Görecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sopayla kontrol edilenlerin havuçtan mahrum olmamak için MHP'ye saldırdığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Kudurmuş Gibi Saldıranlar Görecek

Üçüncü ve alternatif ittifak sopasıyla zapturapt altında tutulan İyi Parti'nin havuçtan mahrum olmamak için MHP'ye saldırdığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, zillet ittifakından tart edilme ve 2023’de parlamento dışında kalma korkusu yaşadığından dolayı kudurmuş gibi MHP'ye saldıranların Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz duruşuna tanık olup MHP ve Cumhur İttifakı'na yenileceklerini söyledi. 

 

MİLLET İTTİFAKI'NDAN TART EDİLME VE MECLİS DIŞINDA KALMA KORKUSU

 

Sözde milliyetçiliğini öne çıkarıp zillet ittifakına zarar vermesin diye “üçüncü ve alternatif ittifak” sopasıyla zapturapt altında tutulan İP taifesi havuçtan mahrum olmamak için çarnaçar MHP aleyhtarlığını sürdürüyor. İP Müdiresinin gerek emekli amiraller gerekse eve dönme geyikleri üzerinden MHP Lideri Sayın Bahçeli’ye yönelik saygısız ve seviyesiz ithamlarının arkasında, zillet ittifakından tart edilme ve 2023’de parlamento dışında kalma korkusu yatıyor.

 

KUDURMUŞ GİBİ MHP'YE SALDIRANLAR GÖRECEKLER

 

Biz bu filmi 2010’da, 2011’de ve 2018’de gördük. FETÖ ve destekçileri o zamanlar Sayın Devlet Bahçeli aleyhtarlığı yolunda rüzgâr ekti, lakin fırtına biçti. MHP Liderinin kararlılığına ve caydırıcılığına, milletimizin partimize teveccühüne herkes şahit oldu. Şimdi kudurmuş gibi partimize saldıranlar; Sayın Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz duruşuna yeniden tanık olmakla kalmayacak, yarın yine millet iradesinin MHP ve Cumhur İttifakından yana tecelli ettiğini görecekler.

 

BİR YERLERİNİ PARÇALADIKLARIYLA KALIRLAR

 

MHP’ye dönük salvolar karşısında bir adım geri çekilmeyiz. Saldırılar, sadece kararlılığımızı biler. Kimse eski hadiseler üzerinden bugünü tahlile yeltenmesin. Her dönemin kendi dinamikleri var. Geçmiş koalisyonların anlaşmazlık ve çözümsüzlükleri artık yok. Üstelik artık halkın çoğunluğunun oyunu almış istikrarlı bir iktidar ve gücünü millî mutabakattan alan Cumhur İttifakı var. Kısır çekişmelerle sonuç alacağını uman suni kriz tellalları beyhude yırtınıyor. Maazallah bir yerlerini parçaladıklarıyla kalırlar.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, sopayla kontrol edilenlerin, havuçtan mahrum, olmamak için, kudurmuş gibi, MHPye saldıranlar, 2023, görecek
Yorumlar
Haber Yazılımı