MHP'li Avcı: Boncuk İsimli Köpek Kadar Olamadınız
Haber Detayı
23 Ocak 2021 - Cumartesi 11:45 Bu haber 4334 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Boncuk İsimli Köpek Kadar Olamadınız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bazı siyasetçilerin ve işbirlikçilerin Boncuk isimli köpek kadar olamadıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Boncuk İsimli Köpek Kadar Olamadınız

Cemal Şentürk isimli Trabzonlu vatandaşın rahatsızlanıp hastaneye yatması üzerine, ambulansı takip edip hastane kapısında 5 gün sahibini bekleyen Boncuk isimli sadık ve vefakar köpeğin durumunun insanların siyasi davranışlarına örnek olması gerektiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ekmeğini yediği ülkesine ihanet edenlerin ve Lideri hastanede yatarken ardından iş çevirip davasına ihanet edenlerin, sahibini sadakat ve vefasıyla hastane kapısında bekleyen Boncuk kadar olamadığını söyledi.

 

BONCUK İSİMLİ KÖPEĞİN SAHİBİNE SADAKAT VE VEFASI

 

Trabzon'da 9 yıldır yanından hiç ayırmadığı köpeği Boncuk ile birlikte yaşayan Cemal Şentürk, rahatsızlandığından dolayı ambulansla hastaneye götürülürken, Boncuk isimli köpek ambulansın peşinden koşar ve hastaneye kadar gelir. Cemal Şentürk'ün yakınları, Boncuğu akşamları eve getirse de ertesi günü Boncuk tekrar hastane kapısında sahibini beklemeye devam eder. Tam beş gün sahibinin iyileşmesini bekler ve taburcu olan sahibiyle birlikte evine döner.

 

BAŞKAN BÜNYAMİN AVCI: BONCUK İSİMLİ KÖPEK KADAR OLAMADINIZ!

 

Boncuk isimli köpeğin hastaneye kalırılan sahibine gösterdiği sadakat ve vefayı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığında ardından iş çevirip ihanet edenlerin ve ekmeğini yediği ülkesine ihanet edenlerin gösteremediğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Boncuk kadar olamadınız! Türkiye'yi şikayet edenler, Teröristleri savunanlar, Gezi provası yapanlar, Kaosa çalışanlar, HdpPkk'yla ittifak yapanlar, Lider hastayken delege avına çıkanlar, MHP 'ye saldıranlar, hayırsızlar, vefasızlar, vicdansızlar, İyi misiniz?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, bazı siyasetçiler, işbirlikçiler, Boncuk isimli köpek, Boncuk kadar olamadınız, ihanet, vefasızlık, sadakatsiz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı