MHP'li Aslan ve Topuz'dan Güçlerini Birleştirme Kararı
Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 13:42 Bu haber 6497 kez okundu
 
MHP'li Aslan ve Topuz'dan Güçlerini Birleştirme Kararı
MHP'li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, güçlerini birleştirme kararı aldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Aslan ve Topuz'dan Güçlerini Birleştirme Kararı

MHP'li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karaisalı Belediyesi ve Karataş Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, güçlerini birleştirdiklerini ve yapılacak hizmetlerde birlikte hareket edeceklerini açıkladılar.

 

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN'DAN AÇIKLAMA

 

Karaisalı Belediyesi ve Karataş Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Karaisalı Belediyesi olarak, Karataş Belediyesi ile güçlerimizi birleştirmek adına iş birliği protokolümüzü imzaladık. Cumhur İttifakı ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde her iki ilçemizde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ'DAN AÇIKLAMA

 

MHP'li iki Belediye Başkanı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Karataş Belediyesi olarak, Karaisalı Belediyesi ile güçlerimizi birleştirmek adına iş birliği protokolümüzü imzaladık. Cumhur İttifakı ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde her iki ilçemizde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediyesi, Karataş Belediyesi, Saadettin Aslan, Necip Topuz, iş birliği protokolü, güçlerini birleştirme, kararı aldı, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı