MHP Adana İl Teşkilatı Büyük Kurultay'a Hazır
Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 10:17 Bu haber 4766 kez okundu
 
MHP Adana İl Teşkilatı Büyük Kurultay'a Hazır
MHP Adana İl Başkanlığı, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na yönelik tüm hazırlıklarını tamamladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Teşkilatı Büyük Kurultay'a Hazır

18 Mart 2021 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na, MHP Genel Merkezi ve tüm Teşkilatlar gibi MHP Adana İl Başkanlığı'nın da hazırlıklarını tamamladığı açıklandı.

 

MHP GENEL MERKEZİ, 13. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAYI'NA HAZIR

 

"İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak" sloganıyla yola çıkan MHP Genel Merkezi, 18 Mart 2021 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na yönelik tüm hazırlıklarını tamamladı. MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yeniden aday olup güven tazeleyeceği Büyük Kurultay'a ilişkin yaptığı açıklamada, ''13. Olağan Büyük Kurultayımız partimizi Cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümüne taşıyacak yenilenmiş kadro ve hedeflerin tezahürüne sahne olması bakımından tarihi bir misyona haizdir. Partimiz büyük kongresini yaptıktan sonra, tarihi yolculuğuna yeni bir dinamizm ve donanım ile devam edecektir.'' sözleriyle ifade ettiği gibi 1200 delegenin oy kullanacağı Büyük Kurultay'da 2023 hedefleri doğrultusunda kadrolar yenilenecek.

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATI, 13. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAYI'NA HAZIR

 

İl Divan Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu İl Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda, Büyük Kurultay Delegelerini bir araya getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP 13. Büyük Kurultayı'nda güven tazeleyecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Adana'dan güçlü bir şekilde destek verileceği kararını, ''Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak ilçe ve il kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde daha büyük bir onuru yaşayacağımız, Türk Milleti’nin medarı iftiharı, hepimizin başının tacı olan Bilge Liderimizin yanında olma şerefini idrak edeceğimiz kurultayımız var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin memleketi ve Hareketimizin beşiği olan Adana’dan tek ses, tek yürek olarak haykırıyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz'' sözleriyle duyurmuştu.

 

ADANA'NIN TÜM İLÇELERİNDE HER TARAF BÜYÜK KURULTAY AFİŞLERİYLE DONATILDI

 

MHP 13. Büyük Kurultayı'na yönelik son hazırlıkları tamamlamak adına tüm İlçe Teşkilatlarına talimat veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  Adana'nın her tarafına, üzerinde "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak" sloganı ve MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin resmi olan MHP 13. Büyük Kurultayı afişlerini ve pankartlarını astırdı.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Bünyamin Avcı, MHP 13 Büyük Kurultayı, hazırlıklar, afiş ve p
Yorumlar
Haber Yazılımı