MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki
Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 15:11 Bu haber 4751 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'a sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Ali Babacan'a Sert Tepki

HDP’nin kapatılması konusunda MHP'nin kararlı duruşunu hazmedemeyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Büyük oyunun küçük piyonlarından Ali Babacan'ın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye’ye katkılarını görebilmesi için Türk milletinin tertemiz penceresinden bakması gerektiğini söyledi.

 

ALİ BABACAN, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Cumhuriyet Gazetesi'nden İpek Özbey'in ''HDP’nin kapatılması konusunda MHP'nin kararlı duruşu'' konusundaki sorusuna cevap veren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HDP'nin kapatılmasına karşı olduğunu belirterek MHP'yi hedef aldığı açıklamasında, ''Küçük ortağın derdi onlar da hiçbir şey üretemiyorlar. Bugüne kadar Türkiye’nin hangi sorununu çözmüşler ki? Desinler ki sayın Bahçeli’nin Türkiye’ye şöyle bir faydası var. Böyle bir şey yok. Küçük ortağa sürekli büyük düşmanlar gerekiyor. Düşmanlık üzerinden beslenen bir siyasi yaklaşımdan söz ediyoruz. Birilerine saldırarak, hakaret ederek kendi kimliklerini tanımlamanın Türkiye’ye bir faydası yok.'' dedi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ALİ BABACAN'A OKKALI CEVAP

 

HDP’nin kapatılması konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Büyük oyunun küçük piyonlarından Ali Babacan, Sayın Genel Başkanımızın Türkiye’ye katkılarını görememiş. Ülkemize ve milletimize pusu kurmaya kalkanların karanlık evlerindeki puslu pencereden değil de büyük Türk milletinin tertemiz penceresinden bi bakıversin.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, sert tepki, karanlık pencere, Türk Milletinin, baktığı pencere, bakması gerekir, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı