MHP'li Arzu Erdem'den Akşener'i Bitiren Sözler
Haber Detayı
06 Kasım 2021 - Cumartesi 17:14 Bu haber 4330 kez okundu
 
MHP'li Arzu Erdem'den Akşener'i Bitiren Sözler
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, küfürbaz Milletvekiline ses çıkarmayan Meral Akşener'in kadınlara kötü örnek olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Arzu Erdem'den Akşener'i Bitiren Sözler

Bingöl ziyaretinde partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'in yüzüne bacısına yönelik küfretmesine ses çıkarmayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Başak Demirtaş’a bir laf edilirken yeri göğü inletirken kendi Milletvekilinin bir Şehit ailesine küfretmesine ses çıkarmayan Meral Akşener'in kadınlara ve siyasetçilere kötü bir örnek olduğunu belirterek, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Şehit Analarına yönelik sözleriyle Meral Akşener'e göndermelerde bulundu. 

 

MERAL AKŞENER, KADINLARA VE SİYASETÇİLERE KÖTÜ BİR ÖRNEK

 

Başak Demirtaş’a bir laf edilirken yeri göğü inletirken kendi Milletvekilinin bir Şehit ailesine küfretmesine ses çıkarmayan Meral Akşener'in kadınlara ve siyasetçilere kötü bir örnek olduğuna dikkat çeken MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Başak Demirtaş’a bir laf edildiğinde yeri göğü inletenler bir şehit kardeşimizin kızkardeşi için sinkaflı küfür edene tek laf etmiyorlarsa, o küfrü eden kadar susan da o utancın failidir. Madam Akşener, hemen her konuşmasında kadın olmanın zorluğundan bahsetmekle birlikte Türk kadınını süsleyen geleneksel vakara aykırı her türlü çirkinliği sergilemektedir. Hala ses etmeyen kadın genel başkanın tavrına pes diyoruz. İP’in genel başkanı bu tavırları ve davranışları ile Türk aile yapısı içinde başat konuma sahip muhterem kadınlarımız ve aynı zamanda siyaset mesleği için en kötü örnek.'' dedi.

 

ARZU ERDEM'DEN MERAL AKŞENER'E ÖNEMLİ HATIRLATMA

 

MHP'de siyaset yaptığı dönemde Lideri Devlet Bahçeli'den hiçbir şey öğrenmediği ortaya çıkan Meral Akşener'e, bir şeyler hatırlaması için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Anaları ve evladı Şehit olan Analar üzerine söylediği sözleri sosyal medya hesabından paylaşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''Devlet Bahçeli diyor ki; Evlat acısına maruz kaldı mı ömrü hayatında yanıp kavrulan, ince ince damarlarına nüfuz eden acıyla dalıp dalıp manen uzak diyarlara giden mazlumiyetin elleri öpülesi unvanıdır ANA! Gece üşümesin diye üzerini örttüğü yavrusunu, günü geldiğinde içi yana yana bu defa da toprakla örten bir ana vardır. İşte onlar bizim baş tacımız, fani dünya emanetimizdir. Onlar şehit anasıdır, onlar kahraman anasıdır, onlar kınalı kuzularını vatana feda eden gül yüzlü analardır. Analarımız, bacılarımız tarihin her döneminde üstlendikleri sorumlulukları feragat simgesi bir anlayışla yerine getirmişlerdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, küfürbaz Milletvekili, ses çıkarmayan, siyasetçi, neden sustun, yeri göğü inletirken, bağırıyordun, Şehit ailesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı