MHP'li Özarslan: İP'in Hesabının Görülmesine Az Kaldı
Haber Detayı
06 Kasım 2021 - Cumartesi 19:24 Bu haber 2916 kez okundu
 
MHP'li Özarslan: İP'in Hesabının Görülmesine Az Kaldı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, hesaplar üzerine kurulan İyi Parti'nin hesabınının görülmesine az kaldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan: İP'in Hesabının Görülmesine Az Kaldı

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a ve partisine tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, Kürdistan tanımlamasına susan İyi Parti'nin HDP sevdasındaki geldiği son noktanın Şehit ailesine küfretmeye başlamaları olduğunu belirterek, amacına ulaşmak için sürekli hesap yapan İyi Parti'nin hesabınının görülmesine az kaldığını söyledi. 

 

ŞEHİT AİLESİNE KÜFREDİLMESİ HDP SEVDALARININ SON ÖRNEĞİ

 

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın, PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e açıkça küfrettiği videoyu sosyal medyadan paylaşarak, İyi Parti'nin siyaseten geldiği son noktaya yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, ''Genel seçimlerinden önce 'Demirtaş tahliye olsun.' ile başlayıp yerel seçimlerde ittifak ile devam eden, HDP'yi meşru kabul etmekle hızlanıp 'Burası Kürdistan'dır.' sözüne susmakla zirve yapan HDP sevdasının son örneği. Türk Milleti kaydediyor, hazırlanıyor. Az kaldı...'' dedi.

 

HESAPLAR ÜZERİNE KURULAN İP'İN HESABI SANDIKTA GÖRÜLECEK

 

İyi Parti'nin HDP ile yakınlaşıp kahvaltı yapmaya kalkışmasına tepki gösteren Şehit ağabeyi Tahir Gümren'e açıkça küfretmesine rağmen, olayı provokasyon olarak değerlendirip örtbas etmek için çelişkili açıklamalarda bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a sosyal medya hesabından cevap veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, ''Amaca ulaşmak için sürekli hesap yapan ve bu uğurda her değeri istismar etmek üzerine kurulan bir organizasyon, doğal olarak bu tipleri tercih eder; önemli roller verir. Hesap üzerine kurulan İP'in hesabı da bir kere daha sandıkta görülecek. Bekleyin, az kaldı...'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, hesaplar, üzerine kurulan, siyasi parti, hesabı görülecek, bekleyin, az kaldı, Şehit ailesi, MHP, seçimler
Yorumlar
Haber Yazılımı