MHP'li Arife Kaytancı: Hilal Kaşlılarımız Destan Yazacak
Haber Detayı
16 Ocak 2021 - Cumartesi 13:18 Bu haber 3602 kez okundu
 
MHP'li Arife Kaytancı: Hilal Kaşlılarımız Destan Yazacak
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Hilal Bıyıklıların yanında bundan sonra Hilal Kaşlıların da kahramanlık destanları yazacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Arife Kaytancı: Hilal Kaşlılarımız Destan Yazacak

Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda düzenlenen törenle eğitimleri tamamlanan 500 Kadın Özel Harekat Polisinin göreve başlaması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, Türk Milletinin terörle mücadele eden Hilal Bıyıklılarının yanında bundan sonra Hilal Kaşlıların da kahramanlık destanları yazacağını söyledi.

 

TÜRK KADINLARI KAHRAMANLIK DESTANI YAZMAYA DEVAM EDECEK

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla 25. Dönem POMEM Kadın Özel Harekat Mezuniyet Töreni'nden sonra 500 Kadın Özel Harekat Polisinin göreve başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Oğuzlardan bu yana Milletinin bekası için erkekleriyle birlikte mücadele eden Türk Kadınlarını ve Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele yıllarında kahramanlıklar gösteren Nene Hatunları ve Kara Fatmaları örnek alan 500 Türk Kadını, Özel Harekat Polisi olmaya karar vererek, günümüzde de kahramanlık destanları yazacağını göstermiştir.'' dedi.

 

BİZİM HİLAL BIYIKLILARIMIZIN YANINDA HİLAL KAŞLILARIMIZ DA VAR

 

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda düzenlenen törenle Özel Harekat Polisi olan Türk Kadınlarının cesareti, kararlılığı ve göreve başlama heyecanı, Türk Kadınının her alanda başarılı hizmetler yapabileceğine inanan bizleri gururlandırmıştır. Kadın atıl ve hareketsiz kalırsa, istikbalimiz riske girecektir. Dünyanın en iyi keskin nişancısı ve Özel Harekatçısı olarak yetiştirilen 500 Türk Kadını, bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da şefkat ve güler yüzüyle mazlum ve mağdurlara yardım elini uzatacaktır. Türk Milleti ve Devletine düşmanlık edenler bilsinler ki, bizim sadece Hilal bıyıklılarımız yok, bir de Hilal kaşlılarımız var!" dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Kadın Kolları, Arife Kaytancı, Hilal Bıyıklılar, Hilal Kaşlılar, kahramanlık destanı, 500 özel Harekatçı Kadın, Kadın Polisler, Emniyet
Yorumlar
Haber Yazılımı