MHP'li Bünyamin Avcı: Onlar Çıldırmaya Devam Edecek
Haber Detayı
16 Ocak 2021 - Cumartesi 10:25 Bu haber 2758 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı: Onlar Çıldırmaya Devam Edecek
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye yapılan saldırıların artması üzerine açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı: Onlar Çıldırmaya Devam Edecek

Cumhur İttifakı'nın bozulması için fitne fesat kazanı kaynatanlara tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletine düşmanlık eden hain ve hasımların alayının MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye saldırdığını belirterek, MHP'nin hain ve hasımları çıldırtmaya devam edeceğini söyledi.

 

MHP OYUNLARI BOZDUKÇA HAİNLER ÇILDIRMAYA DEVAM EDECEK

 

Türk Milletine ve Devletine karşı oynanan oyunları bozduğu için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hainler tarafından hedefe konulduğu tespitini yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Milleti'nin karşısında ne kadar Hain varsa, ne kadar Hasım varsa hepsi MHP'ye, Lider Devlet Bahçeli'ye saldırıyor, Cumhur İttifakı'na fitne saçıyor. MHP oyunları bozmaya, hain ve hasımlar da çıldırmaya devam edecek.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hainler ve hasımlar, çıldırmaya devam edecek, oyunları bozacağız, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı