MHP'li Başkan Çay'dan Kadın Personellerine Sürpriz Kutlama
Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 12:10 Bu haber 7837 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Kadın Personellerine Sürpriz Kutlama
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kadına şiddetin ve hunharca saldırıların olmadığı temiz ve saygılı bir dünya ümit ettiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Kadın Personellerine Sürpriz Kutlama

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediyede çalışan kadın personellerin gününü kutlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kadına şiddetin ve hunharca saldırıların olmadığı temiz ve saygılı bir dünya ümit ettiğini söyledi.

 

BAŞKAN ÇAY'DAN KADIN BELEDİYE PERSONELİNE SÜRPRİZ KUTLAMA

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel pasta hazırlattırarak Belediye Meclis Salonu'nda kadın personellerine sürpriz bir kutlama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kutlama sonrası yaptığı açıklamada, ''Bizim için her gün kadınlar günü. Kadınımız bizim için her gün değerli. Evimizde de iş yerimizde de bu şekildedir. 8 Mart Dünya Kadınlar günü olarak kutlandığı için biz de bugün Pozantı Belediyemizde emekçi kadınlarımızla birlikte sırf beraber olabilmek, bu mutluluğu paylaşabilmek adına ve kendilerine değer verdiğimizi ifade etmek adına pasta yaptırarak birlikte kesmek istedik. Ben kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Ayrıca Kadına şiddetin ve hunharca saldırıların olmadığı temiz ve saygılı bir dünya ümit ediyorum." dedi.

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir Mustafa Çay dahil 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, özel pasta, sürpriz kutlama, belediye personeli, kadın personeller, kadına şiddet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı