MHP'li Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Olay Sözler
Haber Detayı
04 Kasım 2021 - Perşembe 19:49 Bu haber 3348 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Olay Sözler
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, şelaleye doğru savrulan muhaliflerin yok olmalarının yakın olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Akşener ve Muhaliflere Olay Sözler

Kürdistan tanımlaması yapan provokatöre sessiz kalışına gelen tepkileri bastırmak için MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Meral Akşener'e ve tezkereye Hayır oyu veren muhaliflere tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, bindikleri kayık savrula savrula yüksek ve coşkulu bir şelalenin yamacına doğru yol alan muhaliflerin, bukalemunlaşan yalan siyasetleriyle Türk Milletinin vicdanında yok olup gideceklerini söyledi.

 

BUKALEMUNLAŞMIŞ SİYASETİNLE YOK OLUP GİDECEKSİN

 

Siirt'te Kürdistan tanımlaması yapan provokatörün karşısında bukalemun gibi renk değiştirdikten sonra gelen tepkileri bastırmak için MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Herşeyi bildiğini düşünen, kimsenin birşey bilmediği temel tezinden egosunu büyüten, elinde sopası olanların karşısında bukalemun gibi renk değiştiren, beşpara etmez mantığını terör girdabına mahkum etmiş İP müdiresi, Genel Başkanımıza yönelik adi bir iftirada bulunmuştur. Gözü dönmüş bir halde sağa sola saldıran, bütün tahripkar sesiyle avazı çıktığı kadar bağırıan bu iftira makinesi, beyin fukarası; burası Kürdistandır diyenlerin karşısında dili tutulmuş bir halde sakin kalmayı başarabilmiştir. En derin mevzilerine kadar dibe çekilmiş karakterinin sıkıntısını yaşayan bir kişilik müsveddesine deriz ki; yalanlarınla, sahte siyasetinle, milletimizin vicdanında mutlaka yok olup gideceksin.'' dedi.

 

MUHALİFLERİN BİNDİĞİ KAYIK, COŞKULU BİR ŞELALENİN YAMACINA SÜRÜKLENMEKTEDİR

 

Tezkereye Hayır oyu veren muhaliflerin terör denkleminin ortasında ne yaptığını bilmeden yalpalayıp durduğuna dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Tezkereye hayır demenin zorunlu ikametini yaşayan CHP yönetimi, artık bir virgüle takılıp kalmış vaziyette terör denkleminin tam ortasında yer almaktadır. Oldukça ziyankar bir cereyana kapılıp gitmiş, milletine isyankar bir tavra kendisini mahkum etmiştir. Günü dolduğunda, vakti geldiğinde, birlikte hareket ettikleri zillet koalisyonu; geri dönülemez bir kavşağın çevresinde, nereye gittiğini bilmemenin derin endişesi içinde tarumar olup gidecektir. Yakında bunların bütün cümlelerinin yarım kaldığını göreceğiz. CHP-İP-HDPKK zillet topluluğu, hepsi bir nehrin sonsuz akışı gibi hiçbir yere dolmadan akıp durmakta, bindikleri kayık savrula savrula yüksek ve coşkulu bir şelalenin yamacına doğru yol almaktadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, şelaleye doğru, savrulan, muhalifler, bindiği kayık, sürükleniyor, tezkere, bukalemun, siyaset, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı