MHP'li Yalçın: Akşener'in Başbakanlık Hayali Suya Düştü
Haber Detayı
04 Kasım 2021 - Perşembe 17:54 Bu haber 2290 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Akşener'in Başbakanlık Hayali Suya Düştü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, siyasetin Huysuz Virjin'i Meral Akşener'in, olmayan Başbakanlık umutlarının bir başka bahara kaldığının kesinleştiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Akşener'in Başbakanlık Hayali Suya Düştü

Siirt'te Kürdistan tanımlaması yapan provokatöre sessiz kalma trajedisini üzerinden atmak için Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, son anketlerde MHP ve Cumhur İttifakı karşısında bocalayan şer ittifakının seçim kazanma şansının olmadığı ortaya çıkınca siyasetin Huysuz Virjin'i hâline gelen Meral Akşener'in, olmayan Başbakanlık umutlarının bir başka bahara kaldığının şimdiden kesinleştiğini söyledi.

 

AKŞENER'İN BAŞBAKANLIK UMUTLARININ BİR BAŞKA BAHARA KALDIĞI KESİNLEŞTİ

 

İP Müdiresi Meral Akşener, kürsüye çıktığında yine siyasetin ve memleketin gündemine odaklanmaktan çok gevezelikle vakit geçirmiş; sıra rakip partilere laf yetiştirmeye gelince de ağzından küfür ve ufunet, gözlerinden hiddet fışkırmıştır. İP Müdiresi’nin; son günlerde böylesine çaçaron ve şımarık bir tavır içine girmesi, siyaset hayatımızda bir nevi “Huysuz Virjin” hâline gelmesi boşuna değildir. Son kamuoyu yoklamalarına göre, MHP ve Cumhur İttifakı karşısında bocalayan şer ittifakının seçim kazanma şansının olmadığı ortaya çıkmıştır. Böylelikle Müdire’nin başbakanlık umutlarının bir başka bahara kaldığı şimdiden kesinleşmiştir.

 

AKŞENER'İN KAĞITTAN BİR KAHRAMAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

 

İP Müdiresi ve çavuşları yurt gezileri sırasında gittikleri her yerde tepkiyle karşılanmaktadır. Kendisinin hırçın ve saldırgan bir tavır içine girmesi, biraz da yaşadığı bu hayal kırıklığındandır. Müdire Akşenerin’in, İçişleri Bakanlığı döneminde 28 Şubatçı paşalar cuntasıyla iş birliği ettiği, kendisine verilen emirleri “paşa paşa” yerine getirdiği anlaşılmıştır. O dönemde millet adına direnmek yerine bir korkak gibi kafasını kuma gömerek vesayetçi ve evet efendimciliğe razı olan Müdire Akşener’in, kâğıttan bir kahraman olduğu ortaya çıkmıştır. İP Müdiresi’nin Türk siyasi hayatında vesayetçiliğin ve darbe seviciliğin odağı hâline gelen CHP ile ünsiyet etmekte neden zorlanmadığı sorusunun cevabı da böylece öğrenilmiştir.

 

ÜLKÜCÜLERİN ATTIĞI TIRNAK BİLE OLAMAZSINIZ

 

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir hainin sözde Kürdistan beyanı karşısında Müdire’nin gösterdiği cebin ve ürkek tavırsa ucuz oy beklentilerini açık eden siyasi çapsızlık ve aczin trajik bir örneği olmuştur. Kendisinin kürsüden MHP ve Ülkücü Harekete hadsizce sataşıp sövmesi de cesaretinden değil, ödlekliğini gizleme telaşındandır. Süleyman Özmenlerin, Dursun Önkuzuların kutlu bayrağını şerefle taşıyan o aziz gençleri aşağılamak için sarf ettiği hakaretamiz kelimeleri, ar damarı çatlamış Müdire’ye misliyle iade ediyoruz. İsyan, hazımsızlık ve tahammülsüzlük girdabında çırpınan Müdire de, hempaları da, yanaşmaları da Ülkücülerin attığı tırnak bile olamaz.

 

2023'TE SANDIKTAN ÇIKAN MİLLİ İRADE, ZÜLFİKAR MİSALİ BOYNUNU VURACAK

 

Müdire Meral, hemen her konuşmasında kadın olmanın zorluğundan bahsetmekle birlikte Türk kadınını süsleyen geleneksel vakara mugayir her türlü çirkinliği sergilemektedir. Siyasi rakiplerine karşı; kadına yakışmayan seviyesiz bir üslup, pespaye bir tavır takınmaktan geri durmamaktadır. İP Müdiresi; Türk aile yapısı içinde başat konuma sahip muhterem kadınlarımız için en kötü örnek, siyaset mesleği için de utanç numunesidir. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin sözlerini çarpıtarak, “Sıkıysa gelin Zülfikar’la boynumu vurun.” diye efelenen bu acuzeye son sözümüz şudur: Siyasi defolarını beyhude yere pişkinlik ve yüzsüzlükle bastırmaya çalışma! Biraz sabret ve bekle! 2023’te sandıktan çıkan millî irade, Zülfikar misali boynunu vuracaktır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, siyasetin, huysuz, Başbakanlık hayali, umudu bitti, kesinleşti, 2023 seçimi, Zülfikar, millet iradesi, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı