MHP'li Akar'dan Bahçeli ve Ülkücülerin Tarihi Misyonu
Haber Detayı
26 Temmuz 2021 - Pazartesi 10:59 Bu haber 2689 kez okundu
 
MHP'li Akar'dan Bahçeli ve Ülkücülerin Tarihi Misyonu
MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Başbakanlığı reddeden MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 60 Muhalif Blok'ta yer almayışını Ülkücülerin tarihi misyonu olarak değerlendirdi.
MHP Haberi
MHP'li Akar'dan Bahçeli ve Ülkücülerin Tarihi Misyonu

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde 16,3 oy alarak 80 Milletvekili kazanan MHP'ye, 60 Muhalif Blok tarafından Başbakanlık teklif edilmesine rağmen, MHP Lideri Bahçeli'nin HDP ile birlikte iktidar olmayı reddetmesini hatırlatan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, o tarihten sonra MHP'yi bölerek 60 Muhalif Blok'a oy devşirmeye çalışan zihniyetin HDP ile kahvaltı masalarında buluşma derdine düştüğünü belirterek, Ülkücülerin ihanetin her çeşidiyle mücadele eden siyasi anlayışa destek vererek tarihi misyonunu yerine getirmeye devam ettiğini söyledi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ MUKTEDİR YAPMAK ÜZERE KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDİYORUZ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in izinde yürüyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milliyetçiliği fikrinin muktedir olması için kutlu yürüyüşüne devam ettiğini belirten MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Herkesin malumu olduğu üzere Milliyetçi Ülkücü Hareketin kurucusu merhum Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş Beyefendidir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ise koruyucu liderlik sıfatını haiz olarak Türk siyasi hayatındaki müstesna yerini almıştır. MHP ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi Türk devletinin kuruluş felsefesindeki değerlere hakim ve hadim bir anlayışla Türk milliyetçiliği fikrini muktedir yapmak üzere kutlu yürüyüşüne devam etmektedir.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLER FERASETLİ DURUŞLARINDAN VAZGEÇMEYECEK

 

HDP ile birlikte Hükümet kurmamak için 60 Muhalif Blok tarafından teklif edilen Başbakanlığı reddeden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Genel Başkanlıktan indirmeye çalışanların, başaramayınca 60 Muhalif Blok'a oy devşirmek için MHP'yi bölmek için düğmeye bastığı süreci hatırlatan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, ''Biz hdpkk'nın desteklediği bloktaki iktidarı elinin tersiyle iten, Türklüğün hak ve menfaatlerini savunan bir siyasi anlayışı muktedir kılmak adına gecesini gündüzüne katmış bir serdengeçtinin emrinde, onun çizdiği istikamette Türk varlığına hizmet etmeye çalışan neferleriz. Bu hususu anlamamakta ısrar edenler, ülkemizin jeopolitik ve jeostratejik pozisyonlarından bihaber, müflis ve basiretsiz iradelerini gösterdikleri köşelerinde bağıradursun, hak davasının şerefli mensupları olan ülkücüler ferasetli duruşlarından vazgeçmeyecektir.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜLER İHANETİN KARŞISINDA YER ALARAK TARİHİ MİSYONUNU YERİNE GETİRECEKTİR

 

MHP'yi bölmelerine rağmen iktidarı yıkmak için hedefledikleri oy oranına ulaşamayan 60 Muhalif Blokçuların HDP'ye yakınlaşma ve birliktelik sağlama stratejilerine karşı, MHP'nin ihanetin her çeşidiyle mücadele eden siyasi anlayışa destek vermesinin önemine dikkat çeken MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, ''Ülkücüler fetö'nün dilini siyasi anlayış olarak belirleyenlere, pkk'nın siyasi uzantısını meşru bir yapı olarak görüp kahvaltı masalarında buluşma derdinde olanlara değil ihanetin her çeşidiyle mücadele eden siyasi anlayışa destek vererek tarihi misyonunu yerine getirecektir. Bu husus Türk milliyetçisi olan her bir ferdin seve seve üstleneceği bir sorumluluk, dava şuuruna sahip her bir ülkücünün sergileyeceği normal bir davranış biçimi olup Türklük davasına vakıf olmak adına çabası olmayanlardan bu hususu anlamasını beklemek beyhude bir beklentidir.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Sakarya İl Başkanı, Ahmet Ziya Akar, Başbakanlığı reddeden, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, Muhalif Blok, Ülkücülerin misyonu, MHP misyonu, MHP, seçimler
Yorumlar
Haber Yazılımı