MHP'li Adan: Türk Milleti Coronavirüse Karşı Pes Etmeyecek
Haber Detayı
25 Mart 2020 - Çarşamba 13:11 Bu haber 3263 kez okundu
 
MHP'li Adan: Türk Milleti Coronavirüse Karşı Pes Etmeyecek
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, coronavirüse karşı pes edilmeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Adan: Türk Milleti Coronavirüse Karşı Pes Etmeyecek

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM Genel Kurulu oturumunu açarken yaptığı konuşmada, coronavirüse karşı mücadele edilen günümüzde Meclisi yönetmenin kendisi için anlamlı olduğunu belirterek, TBMM'nin en şiddetli felaket günlerinde bile işlevini sürdürdüğünü ve ufukları karanlığa teslim etmeyen bir ışık hüzmesi olarak herkese umut aşıladığını söyledi.

 

FELAKET GÜNLERİNDE TBMM TÜRK MİLLETİNE UMUT OLMUŞTUR

 

TBMM Başkanvekili Celal Adan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Küresel bir soruna karşı milletçe mücadele verdiğimiz şu günlerde Meclisimizin çalışmalarında yer almak ve Genel Kurulu yönetmek benim açımdan çok anlamlıdır. Çünkü bu Meclis, milletimizin ümit, heyecan ve şevk kaynağıdır. En şiddetli felaket günlerinde bile bu Meclis işlevini sürdürmüş, ufukları karanlığa teslim etmeyen bir ışık hüzmesi olarak herkese umut aşılamıştır. İstiklal Harbi esnasında Ankara bozkırlarına bombalar düşerken dahi bu Meclisin mensupları vazifelerine dört elle sarılmışlardır. Meclisin gayretini gördüğü vakit vekilleriyle beraber millet de dimdik ayakta durmuştur.'' dedi. 

 

CORONAVİRÜSE KARŞI TÜRK MİLLETİ PES ETMEYECEK

 

TBMM Başkanvekili Celal Adan, ''Corona virüsü de bu milletin boğuştuğu ve galibi geldiği onlarca felaketten birisi olarak inşallah kısa sürede tarihe karışacaktır. Bin yıl önce Asya bozkırlarına dikilen Orhun Abideleri ile yüz yıl önce Ankara bozkırına açılan Millet Meclisi aynı sözleri söylemektedir: "Aşağıda yağız yer yarılmadıkça, yukarıda mavi gök çökmedikçe bu millet pes etmeyecektir." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Adan:, Türk, Milleti, Coronavirüse, Karşı, Pes, Etmeyecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı