MHP Saimbeyli Tufanbeyli ve Feke Anlatma Toplantısı
Haber Detayı
17 Mayıs 2022 - Salı 11:07 Bu haber 2304 kez okundu
 
MHP Saimbeyli Tufanbeyli ve Feke Anlatma Toplantısı
MHP Adana İl Başkanlığının düzenlediği Saimbeyli, Tufanbeyli ve Feke Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarında önemli mesajlar verildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Saimbeyli Tufanbeyli ve Feke Anlatma Toplantısı

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Feke İlçe Teşkilatlarının katılımlarıyla Saimbeyli'de düzenlenen toplantıda konuşan MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Türkiye ve Türk Milleti için tavizsiz bir mücadele içinde olduklarını söyledi.

 

MHP SAİMBEYLİ, TUFANBEYLİ VE FEKE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Saimbeyli, Tufanbeyli ve Feke İlçeleriyle devam etti. MHP Adana İl Teşkilatının koordinasyonunda Saimbeyli'de düzenlenen toplantıya, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy ile birlikte katılan MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, muhalefetin yıkım politikasına karşı 'Önce ülkem ve milletim' ilkesiyle tavizsiz bir mücadele verdiklerini söyledi.

 

NEVİN TAŞLIÇAY: TAVİZSİZ BİR MÜCADELE İÇİNDEYİZ

 

Türkiye ve Türk Milleti’nin bekası için tavizsiz bir mücadele içinde olduklarını belirten MHP MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, ''Anayasanın ilk dört maddesini tartışmaya açmaya çalışanlar, anadilde eğitim ve siyasi özerklikle bölünme arayışında olanlar, terörist Selahattin Demirtaş hayranlığında yarışanlar, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin ayakları üstüne masa kuranlar, Türk milletinin boynuna zincir vurup, Türkiye Cumhuriyeti’nin anahtarını, talimat aldıkları yabancı merkezlere teslim etmek isteyenler şunu iyi bilmelidir; değil Türk’ün elinden vatanını almak; Adana’nın Yörüklerinin çadırından bir çul, Avşarların keçisinden, koyunundan bir kıl, Farsakların ağılından bir tel dahi alamayacaklar.'' dedi.

 

MHP'NİN ÖNCELİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'DİR

 

Türk Milletinin karşısına çıkarılan sorunları çözecek iradenin MHP'de var olduğuna dikkat çeken MHP MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, ''MHP ve Cumhur İttifakı olarak, yüce Türk milletinin karşısına çıkarılan sorunların üstesinden gelecek marifet bizde mevcuttur. Tehlikelere göğüs gerecek irade bizde vardır. Çözümü ortaya koyacak birikim bizde hazırdır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin önceliği Türkiye Cumhuriyeti’dir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemsediği Türk milletidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin güvendiği Türk devletidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin esin kaynağı ve direnci şanlı Türk tarihidir. Milliyetçi Hareket Partisi; politikalarını bu şuurla oluşturur, bu doğrultuda hareket eder ve bu inançla çalışır.'' dedi.

 

İLÇE BAŞKANLARI ÇALIŞMALARINI ANLATTI

 

Annesinin vefatı nedeniyle MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk’ün katılamadığı bilgilendirme toplantısında, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve MHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, ilçe düzeyinde yapılan teşkilat çalışmalarını anlattılar.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Ankara Milletvekili, Nevin Taşlıçay, MHP Adana, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Anlatma ve Aydınlatma, Toplantıları, Bünyamin Avcı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı