MHP'li Yönter'den MHP Düşmanlarına Sert Tepki
Haber Detayı
04 Mayıs 2021 - Salı 20:20 Bu haber 2065 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den MHP Düşmanlarına Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini hazmedemeyip karalamaya çalışanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den MHP Düşmanlarına Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 100 maddelik yeni Anayasa önerisini okumadan karalamaya çalışan MHP düşmanlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini hazmedemeyenlerin yedikleri golü çıkaramayınca çirkefleşmeye başladığını söyledi.

 

MHP ÇÖZÜM ÜRETEREK YENİ ANAYASA ÖNERİSİNİ AÇIKLADI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın toplantısında açıkladığı 100 maddelik yeni Anayasa önerisi hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderimiz, Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100 maddelik yeni anayasa önerimizi milletimizle paylaşmıştır. Kutlu olsun, Allah razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi çözüm demek, umut demek, parlak ufuklara ulaşmak demek. Ne mutlu bizlere. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!'' dedi.

 

MHP YENİ ANAYA ÖNERİSİ GETİRİNCE HAZMEDEMEYENLER KUDURDU

 

MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini okumadan karalamaya kalkan MHP düşmanlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?'' dedi.

 

MHP'NİN ANAYASA ÖNERİSİNE TAHAMMÜL EDEMEYEN MHP DÜŞMANLARI ÇİRKEFLEŞTİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur. Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Devlet Bahçeli, Yeni Anayasa önerisi, hazmedemeyen, MHP düşmanları, çirkefleşti, okumadan eleştirdiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı