MHP'li Öztürk: Türk Milleti Koruma Kalkanı Oluşturdu
Haber Detayı
04 Mayıs 2021 - Salı 18:08 Bu haber 1719 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Türk Milleti Koruma Kalkanı Oluşturdu
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Milletinin kendisine çevrilen zahiri ve batıni fitne silahlarına karşı koruma kalkanı oluşturduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Türk Milleti Koruma Kalkanı Oluşturdu

Kirli pazarlıkların yapıldığı küresel oyunları bozan Türk Milletinin kendisine zerkedilmeye çalışılan nifak zehrine karşı panzehir olarak Cumhur İttifakı'nı kurduğuna dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Milletinin kendisine çevrilen zahiri ve batıni tüm fitne silahlarına karşı Cumhur İttifakı ile koruma kalkanı oluşturduğunu söyledi. 

 

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNE ZERKEDİLMEYE ÇALIŞILAN NİFAK ZEHRİNE KARŞI PANZEHİRDİR

 

Türk Milleti, tarih sahnesine çıktığı andan itibaren, hiçbir zaman ferdiyetçi ya da kabileci değil milliyetçi olmuş; boy boylayıp soy soylasa da tüm boylar ve soylar bir araya gelip “budun” olmasını bilmişlerdir. Bu birlik ve egemenlik ruhunun bir tezahürü olan Cumhur İttifakı, ortaya çıkışı itibariyle Türk Milletine zerkedilmeye çalışılan nifak zehrine karşı millet olmanın, bir ve bütün olmanın panzehiri olarak bugünlere gelmiş ve ebediyen de varlığını sürdürecektir.

 

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNİN ÖZÜNÜN TEMSİLCİSİDİR

 

Kirli pazarlıkların ya da küresel oyunların kurduğu ve adındaki “Millet” kelimesi dışında millete, vatana ve devlete zerrece hayrı olmayan ve bizim “Zillet” adını verdiğimiz ittifakların aksine, Cumhur İttifakı, Türk Milletinin bütünlüğünün ve özünün temsilcisidir. Kendi itirafnamelerinde de manasını bulduğu üzere, seçime odaklı bir menfaat birlikteliği olan “Zillet İttifakı” gerektiğinde PKK ve uzantılarıyla, gerektiğinde de FETÖ ve muadilleriyle birlikte olmaktan kaçınmayanların kirli bir birlikteliğinden başka bir şey değildir.

 

TÜRK MİLLETİ KENDİSİNE ÇEVRİLEN BATINİ SİLAHLARA KARŞI KORUMA KALKANI OLUŞTURDU

 

Her daim Türk Milletinin bedeninde yer alan milli ruh, bu tür fitne ve fesat kalkışmalarında kendisini gösterdiği gibi, 15 Temmuz’daki hain kalkışma sonrasında da kendisini göstermiş ve Cumhur İttifakının doğumunu sağlamıştır. Türk Milleti kendisine çevrilen zahiri ve batıni tüm fitne silahlarını hisseder, görür ve anında müdahale eder. İşte Cumhur İttifakı da, Türk Cumhuriyeti’nin ve Türk İstiklalinin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için Türk Milletinin içinden çıkan ebedi bir kalkandır.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Türk Milleti, kendisine çevrilen, zahiri, batıni, fitne silahları, Koruma kalkanı, Cumhur ittifakı, MHP, Ak Parti, 15 Temmuz
Yorumlar
Haber Yazılımı