MHP İttifak Ruhuna Uymayan Milletvekilinin İstifasını İstedi
Haber Detayı
09 Aralık 2023 - Cumartesi 18:10 Bu haber 1664 kez okundu
 
MHP İttifak Ruhuna Uymayan Milletvekilinin İstifasını İstedi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı ruhuna aykırı davranan MHP Milletvekilinin istifasının istendiğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP İttifak Ruhuna Uymayan Milletvekilinin İstifasını İstedi

Kocaeli’de Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bir Belediye Başkanlığı verilmesi yönündeki talebini Cumhur İttifakı ruhuna aykırı bir şekilde dillendiren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı hakkında partisinin verdiği kararı açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Saffet Sancaklı'nın istifasının istendiğini açıkladı.

 

MHP MİLLETVEKİLİ SAFFET SANCAKLI'DAN CUMHUR İTTİFAKI RUHUNA AYKIRI TALEP

 

Kocaeli’de Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bir Belediye Başkanlığı verilmesi yönündeki talebini Cumhur İttifakı ruhuna aykırı bir şekilde dillendiren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ''Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.'' demişti. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN SERT TEPKİ

 

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın açıklamalarını soran bir gazeteciye cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir.'' demişti. 

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MHP MİLLETVEKİLİNİN İSTİFASININ İSTENDİĞİNE YÖNELİK AÇIKLAMA

 

Tüm bu gelişmeler üzerine MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı hakkında partisinin verdiği kararı açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Cumhur İttifakı, ruhuna aykırı, Saffet Sancaklı
Yorumlar
Haber Yazılımı