MHP'li Avcı'dan Ülkücüler İçin Adana'nın Önemi
Haber Detayı
27 Ağustos 2021 - Cuma 14:15 Bu haber 2926 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Ülkücüler İçin Adana'nın Önemi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Ülkücü Hareket açısından Adana'nın önemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Ülkücüler İçin Adana'nın Önemi

Beraberindeki heyetle birlikte Sarıçam İlçesi'ndeki mahallelerde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Ülkücü Hareket açısından Adana'nın önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

BAŞKAN AVCI'DAN SARIÇAM'IN MAHALLELERİNE ZİYARET

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İl Divan Kurulu Üyeleri, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan bir heyetle, Sarıçam İlçesi'nin İncirlik, Kürkçüler, Dağcı, Yürekli, Göztepe, ve Müminli mahallelerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Ülkücü Hareket açısından Adana'nın önemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Merkezi Sarıçam’da olan Adana Arıcılar Birliği'ni de ziyaret ederek istişarelerde bulunan Başkan Avcı, Adana'yı her alanda ileri götürme hayali kapsamında Sarıçam'ı geleceğin yıldız ilçesi yapma hedefleri olduğunu söyledi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN ADANA'NIN ÖNEMİ

 

Milliyetçi Ülkücü Hareket açısından Adana'nın önemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Milliyetçi Ülkücü Hareket için Adana'nın önemi çok büyüktür. Doğduğumuz ve doyduğumuz yer olan Adana, Milliyetçi Hareket'imizin doğup Dünyaya armağan edildiği şehirdir. Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş'i Meclis'e gönderen, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'Memleketim' diye övündüğü şehirdir Adana. Biz Adana’ya aşığız. İşte bu yüzden, Adana'yı üretken, mutlu, huzurlu ve yaşam sevinci yüksek bir şehir haline getirmek için tüm Teşkilatlarımız ve Belediyelerimiz ile birlikte olağanüstü bir gayret sarfediyoruz.'' dedi.

 

SARIÇAM GELECEĞİN YILDIZ İLÇESİ OLACAK

 

Beraberindeki heyetle birlikte Sarıçam İlçesi'ndeki mahallelerde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, ''Sarıçam'da aranızda bulunmaktan son derece mutluyuz. Sizin her sorununuzu kendi sorunumuz gördük, sevincinizi sevincimiz bildik. Bilal Uludağ Başkanımız, diğer belediye başkanlarımız hepsi hemşehrilerimize samimiyetle hizmet etmenin çabası içindeler. Adana'yı her alanda ileri götürme hayalimiz ve hedefimiz içinde Sarıçam geleceğin yıldız ilçesi olacak, buna yürekten inanıyorum." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Milliyetçi Ülkücü Hareket, Adana, önemi, Bilal Uludağ, Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam İlçesi, mahalle ziyaretleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı