MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Başaran ve Çetin'e Tepki
Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 18:45 Bu haber 5417 kez okundu
 
MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Başaran ve Çetin'e Tepki
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Suat Başaran ve Şefkat Çetin'e sorular sorarak, Lidere ve davaya ihanet edenlerle hesaplaşacaklarını ve mutlaka yüzleşeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP İstanbul İl Başkanı Gür'den Başaran ve Çetin'e Tepki

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'ın ''Yeni Bir Yol'' başlığıyla MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan yazıyı kaleme almasının ardından, MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in Suat Başaran'ı savunması üzerine başlayan tartışma yeniden alevlendi. MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Suat Başaran ve Şefkat Çetin'e sorular sorarak, Lidere ve davaya ihanet edenlerle hesaplaşacaklarını ve mutlaka yüzleşeceklerini söyledi.

 

ŞEFKAT ÇETİN'İN SUAT BAŞARAN'I DESTEKLEYEN AÇIKLAMASI

 

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terbiyesizlik Yapmayın. Kurum Organlarına İhraç Ettirilen. Gerekçesi Vicdanlarda Çürütülen. Ocağımızın, Dergiden Vakıf’a; Kurumsallaşma Sürecinde İmzası Olan. 12 Eylül Zulmünde Ülküdaşına Soluk Veren. Yargılanımıza, Arananımıza, Kol-Kanat Geren. Ajan Dedirtilen, Suat Başaran Ülkücüdür.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN ŞEFKAT ÇETİN'E CEVAP

 

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Geçmiş zaman fiili. Yeni şeyler söylenmeli. Kılıç elde alay-I vala. Ülküdaşına maraba tavrı. Ütopik salvolar üzerinden gizemler. Terbiyesizlikmiş. Dönünde Liderin Ülkücülüğüne laf söz edenlere kelam edin. Ülkücü var olan hizmetinin karşılığını misliyle almıştır. Şefkat kim, kim bilecekti.'' dedi

 

ŞEFKAT ÇETİN(VEFA) İSİMLİ SOSYAL MEDYA HESABINA BAŞKAN GÜR'E CEVAP

 

Şefkat Çetin(VEFA) isimli sosyal medya hesabından MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'e verilen cevapta ''Genel başkan hastanedeyken İstanbul da İzzet Ulvi'yi aday olarak destekleyip kortej eşliğinde karşılayan sizler mi bu kelimeleri ediyorsunuz. İçerde ki kadrolar hem genel başkan'a hem davaya ihanet içendeler.'' diyerek iftira edildi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN ŞEFKAT ÇETİN(VEFA)'YA CEVAP 

 

''Yine Kurtlar Vadisi. Senin görev esnasında talimat verirken veren mi suçlu idi alan mı?'' diye soran MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Şefkat Çetin(VEFA) isimli sosyal medya hesabına verdiği cevapta, ''Paylaşımımın beşinci cümlesi buna verilmiş cevabımızdır. Tefrika, komplo teorileri, manipülasyon. Kurtlar Vadisinin senaristleri gibi fabrikasyoncu olmanın gereği yok. Boş iş, tarafımızdan yok hükmündedir.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN SON AÇIKLAMA

 

Suat Başaran ve Şefkat Çetin'e sorular sorarak cevap isteyen MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bugün yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in mensuplarına terbiyesiz diyenler, bir yol bulacağım diyerek zillete düşenler cevap verin: Sedat Çolak kim? Ömer Arslan Aksu kim? Hikmet Yıldızeli kim? Hollanda Türk Federasyonu'nda organize hırsızlık yapanlar kimler? Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e terbiyesiz demenin bedeli Antalya'da gasp edilmiş 10 dönüm arsa ile çalınan 1 milyon florin mi? Bu dava utanmazlarla, Lidere ve davaya ihanet edenlerle hesaplaşacak, mutlaka yüzleşecek.'' dedi. 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, tartışma büyüdü, ihanet edenlerle, hesaplaşacağız, yüzleşeceğiz, bu dava, Ülkücü Hareket, karşılıklı cevaplar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı