MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca Güven Tazeledi
Haber Detayı
05 Eylül 2020 - Cumartesi 13:55 Bu haber 11908 kez okundu
 
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca Güven Tazeledi
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Salı Pazarı'nda yapılan MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP İMAMOĞLU İLÇE KONGRESİ'NE YOĞUN KATILIM

 

Divan Başkanlığını MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın yaptığı MHP İmamoğlu İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkan Yardımcılarından, Hüseyin Zorba ve Yeşim Akkaş, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, İmamoğlu Ülkü Ocakları Başkanı Eren Avcılı, MHP İmamoğlu Kadın Kolları Başkanı Hacer Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

 

KONGRELER GELİR GEÇER ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZ ADINA MHP'NİN GELECEĞİDİR

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Kongrede yaptığı konuşmada, ''Her şart altında MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanında olmanın onurunu yaşıyoruz. Dün nasıl samimiyetle sarıldıysak davamıza, bugün de, Allah nasip ederse yarın da yolumuza aynı samimiyetle devam etmemiz lazım. Partimize, Sayın Genel Başkanımıza sahip çıkmamız, destek olmamız lazım. Kongreler gelir geçer, önemli olan ülkemiz adına MHP’nin geleceğidir, gelecekte elde edeceğimiz başarılardır.'' dedi. 

 

MHP İMAMOĞLU İLÇE BAŞKANI SAVAŞ AĞCA'NIN KONUŞMASI

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, ''Sayın Divan, Kongremizin yönetiminden sorumlu değerli Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Delegasyon, Milliyetçi Hareket’i yükseltme idealinden asla taviz vermeyen Fedakâr Ülküdaşlarım, Millet, Milliyet ve Milliyetçilik fikriyatının fedakâr ve azimkâr neferleri; Muhterem Ülküdaşlarım, Vatan sevgisinin, ülkü, ülke ve ilke mücadelesinin eşsiz Temsilcileri; Yiğit Bozkurtlar, Asaletin, zarafetin ve nezaketin siması olan Sevgili Asenalar,  ve Basınımızın kıymetli temsilcileri. Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anarken, bizleri şereflendiren bütün gönül dostlarına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. 13. Olağan Kongremize hoşgeldiniz, Şeref verdiniz. Kongremizin İlçemize, Adana’mıza ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.'' dedi.

 

TÜRKİYE ASİMETRİK BİR SALDIRININ HEDEFİNDEDİR

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Türkiye asimetrik bir saldırının, barbar bir akının, vicdansız bir operasyonun odağı ve hedefindedir. Büyük Türk Milleti tarihte eşine az rastlanır bir husumet kapanındadır. Ne olmuştur da, ülkemiz ateş çemberine düşmüş veya düşürülmüştür? Yanlış nerede, ihmal ve iradesizliğin failleri kimlerdir? Aziz vatana teröristler nasıl yuvalanmış, hangi kaynak ve ilişki ağlarından beslenmiş, arkalarına kim ya da kimleri almışlardır? Geçireceğimiz bir saniyemiz bile kalmamıştır. Ne yazık ki, huzurumuza darbe üstüne darbe vurulmaktadır. Güvenliğimiz budanmakta, geleceğimiz buharlaşmaktadır. Milli bekamız kirli ve karanlık ellerce boğulmaktadır. Milletçe dayanacak hal ve takatimiz kalmamıştır. Sabrımız sınıra dayanmıştır. Hedef; Milli birlik ve kardeşliğimizdir. Büyük Türk Milletinin varlığından rahatsız olan çevreler; FETÖ’yü, IŞID’İ, PKK’yı, PYD-YPG’yi ve DHKP-C’yi infaz ve yıkım adına taşeron olarak kullanmaktadır.'' dedi.

 

GELİN CANLAR BAYRAK VATAN VE MİLLET ORTAK PAYDASINDA BULUŞALIM

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Bu hain maşalara, şer odaklarına ve ihanet şebekesinin içerisinde yer alan Ebû Cehil’in torunlarına mesajımız açık ve nettir. Gözü dönmüş caniler, Asker, Polis ve sivil vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirdikleri saldırılarda ayrım yapmadan katletmektedir.
Gelin bugün zehir yudumlasak da, kızılcık şerbeti içtik diyelim. Türk milletinin müşterek geçmişi ve nurlu geleceği için; Ebû Cehil’in ve Amerika’nın gayrı meşru çocuklarına karşı Elif gibi dimdik duralım.
Ayrım yapmadan Bayrak, Vatan ve Millet ortak paydasında buluşmanın zamanı gelmiştir. Hareketimizin Lideri Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin bir konuşmasında 'Bütün samimiyetimizle ve muhabbetle ortak paydamız olan, Bayrak, Vatan ve Millet'e saygı gösteren herkese elimizi uzatıyoruz.' ifadesinden yola çıkarak; Gelin Canlar, Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi. 

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP İmamoğlu İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKET PARTISİ İMAMOĞLU İLÇE BAŞKAN ADAYI SAVAŞ AĞCA Yönetim Kurulu Asil Üyeler Bilal DOĞU YÜCE GÖKÇE SEDEFOĞLU Yönetim Kurulu Yedek Üyeler YILDIZLI Ahmet ÖZCAN Rustem GÜRDAL Mustafa GİRLEK AVCIOĞLU OBUZ ERİS KÜÇÜK KÜCÜK CİNGÖZ GÜNGÖR Feyyaz KOÇ GÜL Niyazi Yunus Emre KIRBAŞ Aytekin GÖKÇE ir Delegesi Asil Üyeler Savaş AĞCA Hamit ŞAN GÖKTAŞ Hayri TOKLU Bekir YAVUZ -Gazi ADAMHASAN -Harun AK 8 Saim KASAP -Rüstem SÜLE Yunus HARMANDALI il Delegesi Yedek Üyeler Nuh AFŞAR Mustafa BOLAT 3 -Ahmet AŞILAR -llyas DOĞAN -Ramazan AYDINLIOĞLU 6 -Serkan AÇIKGOZ Talat EKER 8 -Ismet TEZEKİCİ 9 Cumali BULUT 10 Yüksel MATAR'

 

Resim

 

Resim

 

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Osman Bolat dahil, ayakta duran insanlar

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Nejat Işık ve Kemal Cingöz dahil, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Osman Bolat dahil, ayakta duran insanlar

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: Savaş Ağca, ayakta, şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ İMAMOĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI OLAĞAN KONGRESİ H. Sly. 05 EYLÜL 2020 CUMARTESİ KKZANAN UKIVE KAZANAN TÜRKİYE OLACAK'

 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İmamoğlu, İlçe kongresi, Savaş Ağca, güven tazeledi, MHP İmamoğlu k
Yorumlar
Haber Yazılımı