MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldı
Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 20:18 Bu haber 2364 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldı

MHP Genel Merkezi, MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütürken MHP Kırıkkale İl Başkanlığı'na atanan Murat Abalı'nın yerine, Faruk Akbulut'u atadı.

 

MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütürken MHP Kırıkkale İl Başkanlığı'na atanan Murat Abalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine Faruk Akbulut'un atandığını duyurdu.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN FARUK AKBULUT'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Faruk Akbulut, göreve getirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın teklifleri ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tensip ve takdirleriyle MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Tarafıma tevdi edilen ve büyük şeref duyduğum bu kutsal görevi, liderimizin emrinde, Cumhur İttifakı ve birlik beraberlik anlayışı içerisinde sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle, bundan önce bu önemli görevi yerine getiren tüm Ülküdaşlarıma saygı ve hürmetlerimi sunar, MHP'nin başarısı için gece gündüz, yaz kış demeden büyük bir özveriyle çalışacağımın bilinmesini isterim.'' dedi.

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale İl Başkanı, Murat Abalı, MHP Kırıkkale, Merkez İlçe Başkanlığı, Faruk Ak bulut, atandı, yeni atanan, göreve atandı, MHP haber, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı