MHP'li Özdemir'den Halk TV'ye Köprü İsmi Tepkisi
Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 11:33 Bu haber 2929 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Halk TV'ye Köprü İsmi Tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Adana'da yapımı devam eden köprünün ismi üzerinden MHP'yi hedef alan Halk Tv'ye tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Özdemir'den Halk TV'ye Köprü İsmi Tepkisi

Adana'da yapımı devam eden Seyhan Baraj gölü üzerindeki köprünün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmesine rağmen, algı oluşturmak amacıyla köprünün adını Devlet Bahçeli Köprüsü olarak haber proğramında sunan Halk Tv ana haber sunucusu irfan Değirmenci'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ismi değiştirilen köprünün hala MHP ve Lider Devlet Bahçeli ile ilişkilendirilmesinin doğru bir yaklaşım olmadığını söyledi.

 

SEYHAN BARAJ GÖLÜ ÜZERİNDE YAPIMI DEVAM EDEN KÖPRÜNÜN İSMİ DEĞİŞMİŞTİ

 

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde yapımına başlanan Seyhan Baraj gölü üzerindeki köprüye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ismi verilmişti. İnşaatının yarısı tamamlanan köprü, geri kalan kısmının tamamlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi. Köprünün ismi üzerinden tartışma yapılmasını istemeyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, köprünün isminin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmesini istedi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN GÖSTERDİĞİ HASSASİYETİ GÖRMEZDEN GELEN HALK TV

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin köprünün ismi üzerinden siyasi istismar yapılmaması için hassasiyet göstermesini görmezden gelen Halk Tv ana haber sunucusu irfan Değirmenci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2022 Yılı Yatırım Proğramı konusunda yaptığı bir haberde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilen köprünün adını Devlet Bahçeli Köprüsü olarak andı. İnşası devam eden köprünün tamamlanması için Hükümet tarafından 130 milyon TL'lik bütçe ayrılmasını, Hükümetin Cumhur İttifakı ortağı MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye sunduğu bir ayrıcalık olarak göstermeye çalışan irfan Değirmenci, MHP ve Cumhur İttifakı'nı yıpratmaya yönelik algı oluşturmaya çalıştı. Her fırsatta olayları saptırarak MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Halk Tv ana haber sunucusu irfan Değirmenci'ye, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den tepki geldi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN HALK TV HABER SUNUCUSU İRFAN DEĞİRMENCİ'YE TEPKİ

 

Adana'da yapımı devam eden Seyhan Baraj gölü üzerindeki köprüye ödenek ayrılmasını, MHP ve Lider Devlet Bahçeli ile ilişkilendirmeye çalışan Halk Tv ana haber sunucusu irfan Değirmenci'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın irfan Değirmenci, Halk Tv ana haberinde değindiğiniz Adana’daki Seyhan Baraj gölü üzerine yapılması planlanan köprünün ismi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmiştir. Bahse konu olan köprünün yapımıysa Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilmektedir. Durum böyleyken konuyu asli mecrasından saptırarak hala partimiz ve Sayın Genel Başkanımızla ilişkilendirmeniz doğru bir yaklaşım değildir. Tüm Adanalıların istifade edeceği bir yatırımla ilgili gösterilmesi gereken hassasiyet hepimizin sorumluluğudur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Adana, yapımı devam eden, köprünün ismi, Seyhan, Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Köprüsü, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı