MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Duyurdu
Haber Detayı
16 Temmuz 2020 - Perşembe 00:39 Bu haber 4323 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Duyurdu
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı görevinden ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı açıklamada duyurdu.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Duyurdu

Ankara'nın en gözde İlçe Başkanlarından olup 12 yıl önce başladığı görevi süresince başarılı çalışmalar yapan MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu. Hiçbir gerekçe göstermeden görevinden ayrılan Başkan Yılmaz'ın MHP'de daha üst bir göreve gelmesi bekleniyor. 

 

GÖREV SÜRESİNİ ÜLKÜCÜ TÖRE AHLAK VE FAZİLET İÇERİSİNDE GEÇİRDİ

 

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, görevinden ayrılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''12 yıldır onurla, gururla, şerefle yürüttüğüm MHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Ülkücü töre, ahlak ve fazilet içerisinde geçirmeye özen gösterdiğimiz bu dönemde birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma, teşkilat mensuplarıma sonsuz teşekkür ve minnet duygularımı arz ediyorum. Ülkücülüğe ve üzerimde sınırsız emeği olan, Türk dünyasının umudu Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’ye minnet ve şükran duygularım kelimelere sığmayacak kadar coşkundur. Liderimize sadakat kıyamete kadar onur nişanemizdir. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, Eyüp Yılmaz, Ankara Yenimahalle, Başarılı ilçe Başkanı, MHP Haberleri, Ankara Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı