MHP'li Baki Şimşek'ten Hükümete Yol Çağrısı
Haber Detayı
15 Temmuz 2020 - Çarşamba 15:58 Bu haber 2852 kez okundu
 
MHP'li Baki Şimşek'ten Hükümete Yol Çağrısı
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, yolların tamamlanması konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Baki Şimşek'ten Hükümete Yol Çağrısı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, turizm açısından çok önemli olan Mersin Antalya arasındaki yolların önemine dikkat çekerek, bir türlü tamamlanamayan yolların kamulaştırma kararlarının hızla alınarak tamamlanması gerektiği konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na çağrıda bulundu. 

 

YOL YAPIMI İÇİN ULAŞTIRMA BAKANINA ÇAĞRI

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ''Çağrım Ulaştırma Bakanına olacaktır. Mersin ulaştırmayla ilgili büyük projelerin bulunduğu bir kenttir. Ben üçüncü dönemdir milletvekiliyim. Mersin'deki yapılan projeler 2015 yılından bu tarafa, Antalya yolunun yaklaşık yüzde 80'i bitmiştir, ben çalışmalar için teşekkür ediyorum yalnız Çeşmeli-Taşucu otoyolu bir türlü başlayamamıştır.'' dedi.

 

KAMULAŞTIRMA KARARIYLA YOL YAPIMINA HIZ VERİLMELİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ''Yazın özellikle sahil turizmden dolayı büyük bir yoğunluğun yaşandığı Çeşmeli-Taşucu yolunun inşaatının bir an önce başlamasını, yine Mersin-Çamlıyayla arasında 60 kilometrelik yolun yaklaşık 30 kilometresi tamamlanmış, yalnız belli bir kısmının istimlak işlemleri hâlâ bitirilememiş ve mahkeme süreci devam etmektedir. Bakanlığın burada acilen acele kamulaştırma kararı alarak yazın 100 binin üzerinde insanın yaşadığı Çamlıyayla Yolu'ndaki kamulaştırmanın bitirilmesini ve Tarsus Takbaş köyü ve Ulaş köyü arasında bulunan Çamlıyayla Yolu'nun o kısmının tamamlanarak nüfus yoğunluğunun 100 bine çıktığı bölgedeki yaz ulaşımının rahatlatılmasını talep ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Baki Şimşek, Ulaştırma Bakanı, Mersin Antalya yolu, yol yapımı, tamamlayın, çağrı, MHP, MHP Haberleri, MHP Mersin
Yorumlar
Haber Yazılımı