MHP'den Ermenistan'a Karşı Azerbaycan'a Destek
Haber Detayı
15 Temmuz 2020 - Çarşamba 16:30 Bu haber 3946 kez okundu
 
MHP'den Ermenistan'a Karşı Azerbaycan'a Destek
MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Türkiye ve Türk Milletinin her şartta Azerbaycan'ın yanında olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'den Ermenistan'a Karşı Azerbaycan'a Destek

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı hadsiz saldırıyı kınayarak, Türkiye ve Türk Milletinin her şartta Azerbaycan'ın yanında olduğunu söyledi.

 

ERMENİSTAN'IN AZERBAYCAN'A YAPTIĞI HADSİZ SALDIRIYI KINIYORUZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Azerbaycan'ın Tovuz bölgesindeki askerî mevzilere Ermenistan tarafından bir saldırı gerçekleştirilmiş ve maalesef bu gerçekleşen saldırılar ve arkasından devam eden çatışmalar neticesinde 11 kişi şehit olmuştur. Bunların içerisinde askerimiz ve sivil şehidimiz de mevcut. Biz, buradan şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken yıllardır Azerbaycan toprağı olan Yukarı Karabağ'da işgalci durumunda olan Ermenistan'ın bu hadsiz ve mesnetsiz saldırısını şiddetle kınıyoruz.'' dedi.

 

TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ HER ŞARTTA AZERBAYCAN'IN YANINDADIR

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Bu saldırı, Ermenistan'ın devam eden hukuk dışı işgaline yönelen dikkati başka sınır bölgelerine çekmek ve siyasi olarak Yukarı Karabağ meselesinin çözümünü engellemek amacının güttüğünü düşünmekteyiz. Bizler, Türkiye ve Türk milleti olarak, dost ve kardeş Azerbaycan'ın her koşulda ve her şekilde yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Alacakları her türlü kararda yanlarında olduğumuzu bir defa daha dile getirirken şehitlerimize bir defa daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Ermenistan saldırısı, Tovuz saldırısı, Azerbaycan, Türkiye, MHP, Azerbaycanın yanındayız, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı