MHP'li Başkan Topuz: Sıkılan Kurşunun Cevabı Verildi
Haber Detayı
16 Temmuz 2020 - Perşembe 10:52 Bu haber 5703 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz: Sıkılan Kurşunun Cevabı Verildi
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Türk milletine sıkılan kurşunun en büyük cevabının 15 Temmuz olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz: Sıkılan Kurşunun Cevabı Verildi

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un Şehit ve Gazilerin kanı ile alınmış bu topraklara ve asırlık tarihe sahip Yüce Türk milletine sıkılan kurşunun en büyük cevabı olduğunu söyledi. 

 

15 TEMMUZ'DA TÜRK MİLLETİ VATANIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''15 Temmuz; Şehit ve Gazilerin kanı ile alınmış bu topraklara ve asırlık tarihe sahip Yüce Türk milletine sıkılan kurşun’ un en büyük cevabıdır. Vatanın bölünmez bütünlüğüne leke süren hainlerin saldırısının milletimizin vatan sevgisi ile savrulduğu milli birlik günümüzdür. Gerek devlet içerisinde, gerekse vatanın her köşesine haince yerleşerek bölünmez bütünlüğümüze zarar vermek isteyen Fetö mensubu teröristlerin hain saldırıları başarısız olmuş ve vatanın bütünlüğü korunmuştur. Dün olduğu gibi bugünde vatana vurulmak istenecek her darbe karşısında milletimiz en güzel cevabı verecektir. Hain Darbe girişiminin yıl dönümünde vatanı uğruna kendini feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, yüce Türk milletinin böyle hain bir saldırıyı tekrar yaşamamasını temenni ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 15 Temmuz, Karataş Belediyesi, Türk Milleti, sıkılan kurşun, Karataş haberleri, Adana Haberleri, kalkışma, darbe
Yorumlar
Haber Yazılımı