MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 20:40 Bu haber 2969 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
MHP İlçe Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, sağlık sorunları nedeniyle İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

MHP YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANI MEHMET ALİ KAYA'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, görevinden ayrılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Son zamanlarda yaşadığım bazı sağlık problemlerinden dolayı uğruna şanla şerefle hizmet verdiğim Yeşilyurt İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Başta Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Başkanıma, Genel Başkanım Bilge liderim her zaman emrinde olduğum bundan sonra da nefer olarak emrin de olacağım. Benimle çalışan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ben her zaman Liderimin ve Genel merkezimin emrindeyim saygılarımla.'' dedi.

 

MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'nın görevinden ayrılması nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''Yeşilyurt ilçe başkanımız Mehmet Ali Kaya sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istemiştir. Kendisine Cenab-ı Allah’tan tez zamanda şifa diliyoruz. Bugüne kadar partimize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı, Mehmet Ali Kaya, sağlık sorunları, nedeniyle, İlçe Başkanlığı, görevinden ayrıldı, MHP Malatya, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı