MHP'li Yönter'den Bozkurt İşaretinden Ürken Yazara Tepki
Haber Detayı
26 Nisan 2022 - Salı 04:05 Bu haber 2869 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Bozkurt İşaretinden Ürken Yazara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Bakan Çavuşoğlu'nun Bozkurt işareti yapmasını hazmedemeyenler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Bozkurt İşaretinden Ürken Yazara Tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Türkiye ve Azerbaycan aleyhine  sloganlar atan bir grup Ermeni protestocuya Bozkurt işareti yaparak karşılık vermesini hazmedemeyen Yeni Akit yazarı Kenan Alpay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Bozkurt işaretini anlayacak karakter ve kavrayışta olmayan Kenan Alpay'ın, kirli zihniyetiyle onun bunun değnekçiliğine heveslenmeyi sürdürdüğünü söyledi.

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN ERMENİ PROTESTOCULARA BOZKURT İŞARETİ

 

Resmi ziyaretler ve açılış yapmak üzere Uruguay'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, açılışını yaptığı Montevideo Büyükelçiliği'nden çıkarken ellerinde Ermenistan bayrağı bulunan bir grup Ermeninin protestosuyla karşılaştı. 1915 olaylarının yıl dönümü gerekçesiyle Türkiye ve Azerbaycan aleyhine sloganlar atan Ermeni protestoculara gülümseyerek bakan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendisini protesto edenlere Bozkurt işareti yaparak manidar bir cevap verdi.

 

YANİ AKİT YAZARI KENAN ALPAY'DAN BOZKURT İŞARETİ HAZIMSIZLIĞI

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Ermeni protestoculara Bozkurt işareti yaparak karşılık vermesi, Türk Milletinin çoğunluğu tarafından takdirle karşılanırken, bulduğu her fırsatta MHP ve Ülkücü düşmanlığı yapan Yeni Akit yazarı Kenan Alpay, Bakan Çavuşoğlu'nun Bozkurt işareti yapmasını hazmedemeyerek, MHP'nin Milliyetçiliğini Türkiye'yi soykırımla suçlayan Ermenilerin Milliyetçiliği ile aynı kefeye koyma hadsizliğine düştü.

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Bozkurt işareti yapmasını kendince hata olarak değerlendiren Yeni Akit yazarı Kenan Alpay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bozkurt işareti neyi temsil ediyor? Tevhid ve adaleti mi, merhamet ve zulme karşı başkaldırıyı mı? Hayır; MHP ve Türkçülük dışında hiç bir şeyi temsil etmiyor bozkurt işareti. Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Ermeni milliyetçiliğine karşı bir başka milliyetçiliğe sarılmak büyük yanlıştır.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN KENAN ALPAY'A TEPKİ

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Ermeni protestoculara Bozkurt işareti yapması üzerinden içindeki MHP ve Ülkücü düşmanlığını bir kez daha kusan Yeni Akit yazarı Kenan Alpay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir bitmediniz gitti! Bozkurt senlik bir konu değil. Anlayacak karakter ve kavrayışta zaten değilsin! Senin gibileri rahatsız edeceğiz! Çakal senaryolarını Bozkurt’un fermanıyla bozacağız! Haydi git karanlığında debelen, kirli zihniyetinle onun bunun değnekçiliğine heveslen.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Bakan Çavuşoğlu, Bozkurt işareti, yapmasını, hazmedemeyen, yazar hakkında, açıklama, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı