MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
07 Şubat 2022 - Pazartesi 10:23 Bu haber 2377 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP Genel Merkezi, MHP İl Başkanlığına yeni atama yaptı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, MHP Ardahan İl Başkanlığı görevini yürütürken işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılan Hülya Davutoğulları'nın yerine Turgay Mert'i atadı.

 

HÜLYA DAVUTOĞULLARI'NIN GÖREVDEN AYRILMA AÇIKLAMASI

 

MHP Ardahan İl Başkanlığı görevini yürüten Hülya Davutoğulları, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yürütmekte olduğum MHP Ardahan il başkanlığı görevimden bugün itibariyle şahsi işlerimin yoğunluğu nedeniyle ayrılıyorum. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da partimizin ve liderimizin emrinde olduğumu kıymetli ülküdaşlarıma saygıyla bildiririm.'' diyerek İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

 

MHP ARDAHAN İL BAŞKANLIĞI'NA ATANAN TURGAY MERT'İN AÇIKLAMASI

 

MHP Ardahan İl Başkanı olarak atanan Turgay Mert, göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Türk Dünyası'nın Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın bildirimleri ile MHP Ardahan İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. MHP gibi tarihi şan ve şerefle dolu, şehitlerimizin ve gazilerimizin büyük bir özveri ile kurup, yeşertip, büyüttüğü bu partimizde İl Başkanı olarak layık görülmemden dolayı gururlu ve mutluyum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emir ve görüşleri doğrultusunda Türk milletine hizmet etme şerefine nail olduk. Allah utandırmasın. Tarafıma tevdi edilen İl Başkanlığı görevinin camiamız, Ardahan'ımız için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.'' dedi.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İl, Başkanlığına, Yeni, Atama, Yapıldığı, Açıklandı, , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı