MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Haber Detayı
20 Haziran 2020 - Cumartesi 21:55 Bu haber 3947 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevini çok yoğun olan işlerinden dolayı bıraktığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, 17 Ekim 2018'de Hasan Kaya'dan devraldığı MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı görevini, iş yoğunluğu ve ailevi sebeplerden dolayı bıraktığını belirterek, Teşkilat mensuplarından helallik istedi.

 

ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR PARTİMİN ARKASINDA OLACAĞIM

 

MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, görevinden ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''17 Ekim 2018'de devraldığım İlçe Başkanlığı görevini işlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerden dolayı bırakıyorum. İlçe Başkanlığı görevini yaptığım süre boyunca yan yana, omuz omuza beraber yol yürüdüğüm değerli ağabeyim Derya Bulut'a, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları İl Başkanımıza, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim. Haklarınızı helal ediniz. Ömrümün sonuna kadar, son nefesime kadar davamızın ve partimizin arkasında olacağım. Ülkücülük bazen, evinin bir köşesine çekilip, lekesiz ve onurlu bir şekilde yaşamaktır." dedi.

 

  Başkan Çalışkan “Yeni Yılınızı Tebrik Ediyorum”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, istifa etti, görevinden ayrıldı, MHP İlçe Başkanı, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı