MHP'den Yerli İşbirlikçilere Mankurt ve K9 Hatırlatması
Haber Detayı
18 Ağustos 2021 - Çarşamba 10:56 Bu haber 2134 kez okundu
 
MHP'den Yerli İşbirlikçilere Mankurt ve K9 Hatırlatması
MHP'den yerli işbirlikçilere, Mankurt ve K9 olarak bilinen harika köpeğin emperyalistlerin gözündeki değeri hakkında çarpıcı hatırlatmalarda bulunuldu.
MHP Haberi
MHP'den Yerli İşbirlikçilere Mankurt ve K9 Hatırlatması

ABD'nin Afganistan'dan çekilmesiyle birlikte ''Afganistan'da ne işimiz var?'' yaygarasıyla Türk Askerinin de çekilmesini isteyen yerli işbirlikçilere hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Türk Askerinin Afgansitan'dan çekilmesini isteyenleri Mankurt olarak nitelendirdiği açıklamasında, Emperyalizmin gözünde yerli işbirlikçilerin K9 olarak bilinen harika köpek kadar değeri olmadığını söyledi.

 

AFGANİSTAN'DAN BİZE NE? DİYEN MANKURTLARA HATIRLATMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Askerinin Afganistan'daki görevine devam edeceğini açıklaması üzerine ''Afganistan'da ne işimiz var?'' yaygarasıyla Türk Askerinin de çekilmesini isteyen yerli işbirlikçilere hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Afganistan’dan bize ne diyen mankurtlar, emperyalizmin 20 yıllık senaryosu çöktü. Tarih bilmezsiniz, coğrafyadan haberiniz yok. Herat, Ali Şir Nevai’nin şehridir. Mezar-ı Şerif çok eski bilim ve kültür merkezidir, buralarda bin yıl Türk hakimiyeti yaşanmıştır.'' dedi.

 

ABD'NİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERE BAKIŞ AÇISI

 

Cumhur İttifakı'nı yıkmak için ABD'nin himayesinde gelecek arayanlara, ABD'nin yerli işbirlikçilere bakış açısı konusunda hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Afgansitan'ı işgalde kendilerine yardım eden Afganlıları yüzüstü bırkan ABD'nin tavrından ders çıkarılması gerektiğini belirterek, ''ABD’nin himayesinde gelecek arayanların şu gerçeği artık gördüğünü umuyorum. Emperyalizmin gözünde K9 olarak bilinen harika köpek yerli işbirlikçiden daha değerlidir.'' dedi.

 

Resim

 

K9 KÖPEĞİ CENAZE TÖRENİ

Resim

 

Resim

 

Resim

 

MANKURTLAR

Resim

 

Resim

 

AFGANİSTAN'DAN KAÇANLAR

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Afganistan, Türk Askeri, geri çekilmeyecek, Mankurt, K 9 Köpeği, emperyalizm, işbirlikçiler, değeri, bakış açısı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı