MHP'li Yalçın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Akşener'e Tepki
Haber Detayı
17 Ağustos 2021 - Salı 18:02 Bu haber 2974 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Akşener'e Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türk Askeri üzerinden Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarını hedef alan Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Akşener'e Tepki

Türk Askerinin Afganistan'da kalmaya devam edeceğini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve Ülkücüleri Amerika'ya şirinlik yapmakla suçlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP’ye karşı kin ve hınç beslediğinden dolayı Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarına çirkin sözler sarfeden Meral Akşener'i kınadığını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, AFGANİSTAN HAKKINDA NE DEDİ?

 

Afganistan'a demokrasi götürme iddiasında bulunan emperyalist ülkelerin Afganistan'daki sorunların müsebbibi olduğunu belirterek, MHP'nin Afganistan politikası hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye ile Afganistan’ın yüz yıllık tarihi, kültürel ve inanç bağları Kabil’deki mevcudiyetimizin mazereti ve mesnedidir. Afganistan’a yüz çevirmek, tarihin ve coğrafyanın gerçekleriyle terstir. Afganistan’dan dönmek demek Anadolu coğrafyasını tehlikeye atmak demektir. Türkiye’nin Afganistan’daki varlığı meşrudur, dostanedir, barışçıdır, bu ülkenin istikrar ve güvenliğine destek mahiyetlidir. Bu nedenle askeri unsurlarımızın Afganistan’ı terki düşünülemeyecektir.'' demişti.

 

MERAL AKŞENER MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Afganistan'a demokrasi götürme iddiasında bulunan emperyalist ülkelerin Afganistan'daki sorunların müsebbibi olduğunu söylemesine rağmen, Milliyetçi Ülkücü Hareket'i Amerika'ya şirinlik yapmakla suçlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çıkmış hâlâ, 'Türk askeri Afganistan'da kalmalı.' diyorlar. Kardeşim; Afganistan kaldı mı da askerimiz kalsın? ABD'ye şirinlik peşinde abuk sabuk konuşmayı bırakın, askerimizi derhal o bataklıktan çekin!'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ 

 

Türk siyasetindeki yegâne “politik köksüzlük” abidesi İP Müdiresi Meral Akşener, yine sosyal medya üzerinden esip gürlemiş; partimize yönelik mesnetsiz iddia ve suçlamalarına yenilerini eklemiş, Afganistan konusundaki görüşlerimizi “abuk sabuk” olarak değerlendirmiştir. Her fırsatta bir Türk kadını olarak ihtiram ve itibar görememekten yakınan saygısız İP Müdiresi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensuplarını Amerika’ya şirin görünme çabası içinde olmakla suçlamıştır.

 

AKŞENER, MHP CAMİASINI VE ÜLKÜCÜ HAREKET'İ YAFTALAMAYA ÇALIŞIYOR

 

Hadsiz Müdire; bırakın bir hanımı, Allah’a ve ahiret gününe inanan hiçbir Müslüman’ın asla sarf edemeyeceği bu tip rezil isnatlarıyla bütün MHP camiasını ve Ülkücü Hareket’i yaftalama cüretini göstermektedir. İP Müdiresi Akşener’in içine sürüklendiği politik yozlaşmanın yanı sıra MHP’ye karşı beslediği kin ve hıncı da ele veren çirkin sözleri, muhteris siyasetin insan ruhunu nasıl kirletip ucuzlaştırdığına manidar bir misaldir. Densiz Müdirenin hem ahlaki sefaletini, hem de darmadağın hâletiruhiyesini gözler önüne seren aşağılık hakaretlerini kendisine aynen iade ediyoruz. Türk kadınına yaraşır terbiye, incelik, vakar ve haysiyetten yoksun, odun gibi kaba ifadelerini şiddetle kınıyoruz.

 

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN SİYASİ AYAĞI

 

İP, milliyetçi-Ülkücü Hareketten ve onun yegâne siyasi temsilcisi konumundaki MHP’den ehliyetsizlik, liyakatsizlik ve tefrikacılıkları sebebiyle kopan bir güruhun Pensilvanya suyuyla beslenmesi sonucunda üretilmiş hormonlu meyvesidir. Fetö’nün İP Müdiresine sahip çıkması bunun en açık delilidir. 15 Temmuz darbe teşebbüsünde istediğini alamayan Fetö şimdi İP’te vücut bulmuş, bu oluşumda tebarüz etmiştir. Bu nedenle 15 Temmuz darbe teşebbüsünün siyasetteki ayağı İP Müdiresi ve avaneleridir.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, MHP, Türk Askeri, üzerinden, Ülkücüleri suçlayan, siyasetçiye tepki, Afganistan, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı