MHP'li İpek: Mülkiyet Kazandırmanın Grurunu Yaşadık
Haber Detayı
18 Ağustos 2021 - Çarşamba 08:54 Bu haber 2882 kez okundu
 
MHP'li İpek: Mülkiyet Kazandırmanın Grurunu Yaşadık
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Milliyetçi Ülkücü Hareket'e yeni bir mülkiyet kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li İpek: Mülkiyet Kazandırmanın Grurunu Yaşadık

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un başlattığı Teşkilatların mülkiyetini satın alma kampanyası kapsamında İl Teşkilatından sonra İlçe Teşkilatlarının da mülkiyetini satın almaya başladıklarını açıklayan MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Turhal İlçe Teşkilatının mülkiyetini Milliyetçi Ülkücü Hareket'e kazandırmanın haklı gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi

 

MHP TOKAT İL BAŞKANI MUSTAFA İPEK'TEN AÇIKLAMA

 

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün ilimizde hareketimize yeni bir mülkiyet katmanın haklı gururunu ve sevincini yaşadık. İl Başkanlığımızdan sonra Turhal ilçemizde de ilçe binamızın tapusunu aldık. Başta kampanyamızı başlatan Sayın Milletvekilimiz Av. Yücel Bulut Beyefendiye Turhal İlçe Başkanmız Sayın Hakan Karslı Beyefendiye, Turhal İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Helal kazançları ile sağladıkları bağışlar ile bizlere hem maddi hem manevi destek sağlayan tüm Ülküdaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.'' dedi.

 

MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Turhal İlçe Teşkilatımızın mülkiyeti satın alınmıştır. İl Başkanımız Mustafa İpek Bey’e, Turhal İlçe Başkanımız Hakan Karslı Bey’e, yönetim kurulu üyelerine ve bağışlarıyla katkı sağlayan bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Tokat İl Başkanı, Mustafa İpek, Yücel Bulut, Hakan Karslı, MHP Turhal, Teşkilata, mülkiyet kazandırma, sevincini yaşadık, gurur, tapusu, satın alındı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı