MHP'den Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'e Tepki
Haber Detayı
22 Mart 2020 - Pazar 19:43 Bu haber 2880 kez okundu
 
MHP'den Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'e Tepki
MHP Milletvekilleri, Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in paylaşımına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'e Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İçişleri Bakanlığı'nın coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaşını aşan vatandaşların sokağa çıkmasını yasakladıktan sonra, Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in, bu kapsama siyasi parti liderlerini de alıp paylaşım yapmasına tepki gösterdi.

 

YAZAR YILMAZ ÖZDİL'İN AÇIKLAMASI

 

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağına siyasi parti liderlerini de dahil ederek, ''Erdoğan: 1954, Kılıçdaroğlu: 1948, Bahçeli: 1948. 65 yaş itibariyle siyasetin sokağa çıkması yasaklandı. Türkiye için ilk defa umutluyum!'' dedi.

 

İZZET ULVİ YÖNTER'İN TEPKİSİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Yılmaz Özdil'in paylaşımına tepki göstererek, ''Yılan gibisin, fırsatını buldun mu çatal dilini gösterip zehrini akıtıyorsun! Bu korona günlerinden bile istismarla isdifadeye çalışan utanmazsın. Kalemi tüfeğe, klavyeyi hançere çevirmişsin! Günü geldiğinde (belki de) 65 yaşını bulacaksın, velakin sadece bedduayla anılacaksın!'' dedi.

 

MEHMET TAYTAK'IN TEPKİSİ

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Yılmaz Özdil'in paylaşımına tepki göstererek, ''Yılmaz Özdil denen soytarı, kimsenin yaşı üzerinden yorum yapma, kimin ne kadar yaşayacağını Cenab-ı Allah bilir de sen 65 yaşında yazı yazabilecek bir halde olacak mısın acaba? Şu günlerde bile istismar peşinde olan zavallı birisin. Utanmıyorsunuz birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bu olağanüstü günlerde bile hala aşağılık kalemlerinizle milleti zehirlemeye devam ediyorsunuz. Yerin dibine batsın sizin o kininiz, düşmanlığınız. Liderimize milletimizin o tertemiz kalbiyle ettiği dualara yeter, siz sadece beddua ile anılacaksınız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Sözcü, Gazetesi, Yazarı, Yılmaz, Özdil'e, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı