MHP Adana'dan Karataş Belediye Başkanı Topuz'a Destek
Haber Detayı
06 Haziran 2021 - Pazar 13:57 Bu haber 4027 kez okundu
 
MHP Adana'dan Karataş Belediye Başkanı Topuz'a Destek
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, iftiralara maruz kalan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'a destek verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana'dan Karataş Belediye Başkanı Topuz'a Destek

Yurt dışı seyahatleriyle ilgili Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'u hedef alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Karataş Belediyesi'ni ziyaretlerinde yaptıkları açıklamalarda, CHP'li ve İyi Parti'li Belediye Meclis Üyelerinin de destek verdiği organizasyona yönelik MHP'li Belediye Başkanına karşı yapılan iftira kampanyasını manidar buldular. 

 

BAŞKAN AVCI: SORUŞTURMAYI İSTEYEN BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyarette yaptığı açıklamada, "Bazı belediyelerle ilgili 'Gri pasaport' konusunun ortaya çıktığı ilk gün tüm belediye başkanlarımıza mesaj gönderen, İçişleri Bakanlığı’nın çalışmalarına katkı vermelerini isteyen, böylece şeffaf ve güvenilir olduğunu bir kez daha ortaya koyan MHP olmuştur. Ayrıca olayın soruşturulmasını isteyen, yurt dışında organizasyon yapan ilgili firma hakkında şikayetçi olan da bizzat Karataş Belediye Başkanımızdır." dedi.

 

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ BİLE YALANLIYOR

 

Yurt dışındaki tanıtım organizasyonuna CHP'li ve İyi Parti'li Belediye Meclis Üyelerinin de destek verdiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Karataş ilçesinin tanıtımı konusunda, belediye kasasından harcama yapılmayacağı şartıyla gelen teklife tüm partilerin belediye meclis üyeleri olur vermiş. CHP'li daha önceki yönetimlerde de olan, bu dönemde de CHP'li, İyi Partili meclis üyelerinin de imzası olan bir mesele. Kaldı ki CHP'li Belediye Meclis Üyesinin bile Veli Ağbaba’nın iddialarını yalanlayan ifadesi var. Gerçek bu iken Karataş Belediyesi'ni, Belediye Başkanımızı zan altında bırakan iddialar çok çirkindir, çamur at izi kalsın anlayışıdır." dedi.

 

ERSOY: BU LEKE ÖMÜR BOYU AĞBABA’NIN ÜZERİNDE KALACAK

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın özür dilemesi gerektiğini belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi ilkeleriyle, ülküleriyle, tavizsiz milli duruşuyla Türkiye'nin sigortası; yerel hizmetlerde ise milliyetçi, üretken hizmet anlayışıyla takdir edilen bir partidir. Bize çamur atanlar önce aynaya bakmalıdır. Veli Ağbaba partimizden, belediye başkanımızdan, Karataş halkından hatta tüm belediye meclis üyelerinden özür dilemelidir. Aksi halde bu leke ömür boyu kendisinin üzerinde kalacaktır." dedi.

 

KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Yurt dışı seyahatleriyle ilgili daha önce geniş bir açıklama yaparak atılan iftiralara yönelik vatandaşları bilgilendiren Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ziyaretler ve desteklerle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Adana  Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sibel Ersoy ile birlikte MHP Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, belediyemize gelerek bizleri ziyaret edip destekçimiz olduklarını belirtti. Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'a, Divan Üyelerine, Milletvekilimiz Ayşe Sibel Ersoy Hanıma ve İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı Beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, Karataş Belediyesi, Necip topuz, yurt dışı, seyahatleri, muhalefet, iftira
Yorumlar
Haber Yazılımı