MHP'li Yaşar Kaba'dan Ülkücülere Saldıran Başaran'a Tepki
Haber Detayı
06 Haziran 2021 - Pazar 21:18 Bu haber 3285 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Ülkücülere Saldıran Başaran'a Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, Milliyetçi Ülkücü Hareket'i hedef alan Suat Başaran'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Ülkücülere Saldıran Başaran'a Tepki

MHP, Lider Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ve Teşkilat mensuplarını hedef almaya devam eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, tek sermayesi menfaati olan siyasi istirmarcı şarlatanların saldırıları karşısında dosdoğru durmanın, Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarına güç vereceğini söyledi. 

 

SUAT BAŞARAN, MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN TAMAMINI HEDEF ALDI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milletinin ve Devletinin bekası için 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakı'nı oluşturmasını eleştirmeye devam eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'den sonra Ülkü Ocakları'nı hedef aldı. Teşkilatların yoğun tepkisini alan Suat Başaran, hızını alamayarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'nı sosyal medyada savunan Milliyetçi Ülkücü Hareket mensuplarını hedef almaya başladı. Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Liderinden mensuplarına kadar herkesi hedef alan Suat Başaran'a, bir tepki de MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba'dan geldi.  

 

SUAT BAŞARAN NE DEDİ?

 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran,  sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bey’in yanında yer alıp, ‘Milliyetçi Çizgi’ üzerinden bana saldıranları görünce Devlet Bey adına üzülüyorum. İnsan en azından gazetenin arkasında kimin olduğunu araştırır. Biz harekete karşı değiliz; bizim karşı olduğumuz Devlet Bey’in yönetim anlayışı ve ülkücülüğün içini boşaltma çabasıdır. Elbette bu da bir iddiadır. Haksızsak doğrusunu anlatırsınız. Konudan saparak hakarete yeltenmeniz suçluluk duygusu değil se nedir?'' dedi.

 

MHP İSTANBUL TEŞKİLAT BAŞKANI YAŞAR KABA'DAN SUAT BAŞARAN'A CEVAP

 

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Klişe laf üreticisi, arada bir zıpır gibi ortaya çıkıp abuk sabuk birkaç twit atmayı kendisine görev edinmiş, başarısız kariyerine devam eden, fikri tabanı tutarsız maskeli şarlatan. Gazete arkası paparazzi siyasetçisi... Senin gibi içi boş laflarla ülkücülük iddiasında bulunan, hokkabaz , tek sermayesi menfaati olan siyasi istirmarcı şarlatanların saldırıları karşısında dosdoğru durmak bize güç verir sana elem. Elem ise habis ruhların suçluluk duygusudur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yasar Kaba, Milliyetçi Ülkücü Hareket, Ülkücülere saldıranlara, sert tepki, MHP, Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı