Bahçeli'den MHP'nin Devleti Ele Geçirdiği İddiasına Cevap
Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 16:26 Bu haber 3410 kez okundu
 
Bahçeli'den MHP'nin Devleti Ele Geçirdiği İddiasına Cevap
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Bakanlıklarda kadrolaşarak Devleti ele geçirdiği yönündeki iddialara cevap verdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den MHP'nin Devleti Ele Geçirdiği İddiasına Cevap

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, muhalefetin ve destekçisi medyanın MHP'nin Bakanlıklarda kadrolaşarak Devleti ele geçirdiği yönündeki iddialarına cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kadrolaştığını iddia edenleri ispata davet ederek, kadrolaşma iddialarında Ülkücüleri FETÖ’yle bir tutacak kadar ileri gidenlerin namus ve şeref değerlerinden uzaklaştığını söyledi. MHP Lideri Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü Hareket mensuplarının Türkiye’nin zencileri, itilmiş, kakılmış ve  dışlanmış insanları olmadığını söyledi.

 

MHP'NİN DEVLET KADEMELERİNDE KADROLAŞTIĞI İDDİASI

 

Kılıçdaroğlu, yalan ve iftira kampanyasına her gün bir yenisini eklemektedir. Biz onu dinlerken utanıyoruz, ama o konuşurken utanmıyor. Biz onu dinlerken pes doğrusu diyoruz, ama o pişkinliğe devam ediyor. Dün bir gazeteye vermiş olduğu beyanatta demiş ki, “Bahçeli, bütün bürokratik kadrolarını bu vesileyle devlete yerleştiriyor.” Bazı müflis köşe yazarları, bazı münafık yorumcular, bizi FETÖ’yle bir tutacak kadar namus ve şeref değerlerinden uzaklaşmışlardır. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in vatanperver ve milletsever mensupları Türkiye’nin zencileri, itilmiş, kakılmış, dışlanmış insanları değildir. Uğruna şehadeti bile göze aldığımız bu ülkeye liyakat ve ehliyet kriterlerine bağlı şekilde hizmet eden kardeşlerimizin hakkını savunmak bizim için haysiyet meselesidir. Bundan taviz veremeyiz, buna duyarsız kalamayız.

 

ÜLKÜCÜLERİ DEVLETE SIZAN ÖRGÜTLERLE BİR TUTMAK HIYANETTİR

 

Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak, aynı görmek, bu suretle afişe etmeye ve fişlemeye çalışmak en adi cinayettir, en kati cehalettir, en alçak hıyanettir, en vahim günahkarlıktır. 12 Eylül sonrası, dava arkadaşlarımızın çile ve işkencelere maruz kalmaları, hatta idam edilmeleri karşısında devlete en küçük sitem bile etmedik. Korktuğumuzdan değil, fikriyatımızın ve inancımızın gereğini yaptık. Boğazımıza bağlanan yağlı urganlardan şikayet yerine, Allah’ın dediği olur dedik, devlet bizim, vatan bizim, millet biziz dedik, bir gül bahçesine girercesine şehadete yürüdük. Devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet kutlu bir geleceğe ulaşsın da, varsın olan bize olsun diye haykırdık. Biz ölsek ne çıkar, yeter ki millet yaşasın, yeter ki devlet yaşasın, yeter ki şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımız sonsuza kadar var olsun dedik. 

 

BİLDİKLERİNİZİ KAMUOYUYLA PAYLAŞIN. HODRİ MEYDAN

 

Ey Kılıçdaroğlu, sana sesleniyorum; iddialarınla ilgili şayet bir bildiğin, bir tespitin var da açıklamıyorsan namerdin ağa babasısın. Bizimle gönül bağı bulunan bir kardeşimizin hakkı olmayan bir göreve yükseltilmesiyle ilgili en küçük bilgi ve belgen var da deşifre etmiyorsan müfterinin en önde gidenisin. Bizim kadrolaştığımızı, koltuk sevdasına kapıldığımızı iddia eden kokuşmuş yazar ve yorumcular, hodri meydan, bildiklerinizi kamuoyuyla paylaşmazsanız alçaksınız, ahlaksınız.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN HARCI HASBİLİKLE KARILMIŞTIR

 

Cumhur İttifakı’nı harcı hasislikle değil, hasbilikle karılmıştır. Biz hesabi davranmayız, karnımızdan konuşmayız. Biliyoruz ki, kim nasıl bakıyorsa öyle görür. Biz bakınca vatan görüyoruz, bayrak görüyoruz, asil bir milletin destansı mazisiyle mest eden istikbalini görüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, sen bakınca acaba ne görüyorsun? Büyük Kürdistan’ı mı? Türkiye’nin işgalini mi? Yoksa aynadaki yansıman olan zilleti mi? Unutma ki, baktığın yer aynı zamanda bittiğin yer olacaktır.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, kadrolaştı, iddiaları, cevap verdi, Bakanlıklar, Devleti ele geçirme, yalanı, iftirası, sert tepki, siyaset, MHP Haberleri, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı