MHP'den Bakan Soylu ve Arif Çetin Paşa'ya Destek
Haber Detayı
14 Mayıs 2021 - Cuma 10:26 Bu haber 2869 kez okundu
 
MHP'den Bakan Soylu ve Arif Çetin Paşa'ya Destek
MHP, muhalefetin yıpratmaya çalıştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e sahip çıktı.
MHP Haberi
MHP'den Bakan Soylu ve Arif Çetin Paşa'ya Destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i hedefine koyan muhalefete ve medyaya tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, terörle mücadelede başarılı olup görevini feragat ve özveriyle ifa eden Soylu ve Çetin'i karalama girişimlerinin terör örgütlerinin değirmenine su taşıdığını söyledi. 

 

ARİF ÇETİN'İ KARALAYANLAR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR

 

''Bu kış PKK'nın son kışı olacak'' diyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i karalayanların terör örgütlerinin değirmenine su taşıdığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin; namuslu, vatansever, cesur bir komutan, görevini feragat ve özveriyle ifa eden saygın bir şahsiyettir. Arif Paşa’yı karalama girişimleri terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktır. Arif Çetin yalnız değildir, millet yanındadır.'' dedi.

 

SÜLEYMAN SOYLU ADAM GİBİ ADAMDIR

 

Terörle mücadelede başarılı olduğu için başka gündemlerle hedefe konulan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu adam gibi adamdır, vatan ve millet sevgisiyle kalbi çarpan devlet ve siyaset insanıdır. CHP’nin, İP’in ve bilumum işbirlikçilerin ucube tenkitleri, uçuk tezvirleri milli vicdanda hükümsüzdür.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı, Orgeneral Arif Çetin, MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, sahip çıktı, destek verdi
Yorumlar
Haber Yazılımı