Adana Ülkü Ocakları'ndan Ramazan Bayramı Mesajları
Haber Detayı
13 Mayıs 2021 - Perşembe 14:06 Bu haber 3801 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları'ndan Ramazan Bayramı Mesajları
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut ve İlçe Ocak Başkanları, Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları'ndan Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut ve İlçe Ocak Başkanları, yeniden bir arada olunan sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar geçirilecek günlerin gelmesi temennilerinde bulunarak, Türk İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yeniden bir arada olacağımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar geçireceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle tüm Türk İslam Aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.'' dedi.

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sosyal mesafelere sığmayacak büyüklükteki manevi kucaklaşmalarımızla karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın nice güzelliklere vesile olmasını temenni eder, Türk-İslam aleminin bayramını yürekten kutlarım. Hayırlı Bayramlar.'' dedi.

 

Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gundogdu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Rabbim  tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramı dileğiyle. Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun.'' dedi.

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Salgın şartlarında buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan Bayramı'nın uzaktan da olsa gönüllerin buluşmasına vesile olmasını diliyorum. Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim'' dedi.

 

Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yeniden bir arada olacağımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar geçireceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle tüm Türk İslam Alemimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun.'' dedi.

 

İmamoğlu Ülkü Ocakları Başkanı Eren Avcılı, yaptığı açıklamada, ''Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim'' dedi.

 

Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Huzurlu Bir Bayram Geçirmeniz En Güzel Dualarımızın Kabul Olması Dileğiyle. Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.'' dedi.

 

Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanı Burak Türker, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan hatim-i şerifler ile bereketli geçirdiğimiz ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı’nızın hayırlara vesile olmasını dileriz.'' dedi.

 

Yumurtalık Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Tatlısoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Allah İhsanı ve bereketini üzerimize sağanak sağanak yağdırdığı Ramazan-ı Şerif'ten nasiplenen ve razı olduğu kullarından eylesin bizleri. Allah yapmış ve yapacak olduğunumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Necip Türk Milletinin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, esenlikler getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim. Bayramımız Mübarek olsun.'' dedi.

 

Karataş Ülkü Ocakları Başkanı Aykut Kocakaplan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu mübarek günün Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.'' dedi.

 

Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle, hayırlı bayramlar.'' dedi.

 

Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, yaptığı açıklamada, ''Cenab-ı Allah, yapmış ve yapacak olduğunumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Türk Milletinin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, esenlikler getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim. Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, İlçe Ocak Başkanları, Ramazan Bayra
Yorumlar
Haber Yazılımı