Sağlık Bakanı Koca'dan Kısıtlamalar Hakkında Müjde
Haber Detayı
13 Mayıs 2021 - Perşembe 17:59 Bu haber 3748 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan Kısıtlamalar Hakkında Müjde
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokağa çıkma kısıtlamalarının ne zaman biteceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan Kısıtlamalar Hakkında Müjde

Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, Coronavirüs salgının hızlı yayılmasını önlemek amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının biteceği tarih hakkında bilgilendirmelerde bulunan  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşların büyük bölümünü evlerinde geçirdiği bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaştıklarını söyledi.

 

KISITLAMALARIN KADEMELİ OLARAK KALKACAĞI GÜNLERE ULAŞIYORUZ

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Aziz vatandaşlarımız. Manevi atmosferiyle bizi saran Ramazan ayının sonuna geldik. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz. Bayram geldi. Bayram hesapsız ve tertemiz bir beklentinin vuslat anındaki huzurlu makamıdır. Bayramı bayram yapan, kardeşlik hukukunun, birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede yaşanmasıdır. Bunun için bekleriz bayramları.'' dedi.

 

DOYASIYA KUCAKLAŞACAĞIMIZ BAYRAMLARIN HASRETİYLE

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Salgın hastalık gölgesindeki üçüncü bayramımızı yapacağız. Sevdiklerimizle daha candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceğimiz üçüncü bayram. İnsana kalbiyle bakabilmeyi bilen sağlık çalışanlarımız, hep görev başındaydı. Bayramda da nöbette olan sağlık çalışanlarımız, güvenlik görevlilerimiz olacak. Ailelerinden ayrı kalacaklar yine. Öncelikle onların bayramlarını tebrik etmek istiyorum. Doyasıya kucaklaşacağımız bayramların hasreti ile hepinizin Ramazan bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, sokağa çıkma, kısıtlamaları, ne zaman bitecek, tarihi ne, kademeli, coronavirüs, covid 19, koronavirüs, salgın, tam kapanma
Yorumlar
Haber Yazılımı